Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Mijn perfecte match

GeckJo Graphic Design? Dat is het grafische bureau dat Joke Velghe uit de grond stampte. Met beelden kan ze als geen ander overweg. Maar woorden liggen haar iets minder. Daarom geeft ze haar nieuwsbrief in handen van Schrijf.be.

casestudy_geckjo

De grafische wereld is voortdurend in beweging. Joke van GeckJo Graphic Design volgt ze op de voet. "Ik deel ze ook met klanten en prospects via mijn nieuwsbrief. Helaas: hem neerpennen in een vlotte woordenstroom is niet mijn ding."

"Toen ik zocht naar een copywriter, kwam ik terecht op de website van Schrijf.be. Ik werd er verrast door het grote aanbod van teksttypes én door de professionele aanpak."

Transparante offerte

Joke vroeg meteen een offerte voor de copywriting van haar nieuwsbrief. "Die viel snel in mijn mailbox en was gedetailleerd opgesteld. Ze maakte heel duidelijk wat je voor je geld mag verwachten. Wat vertrouwen schiep én ervoor zorgde dat mijn eerste Schrijf.be-bestelling een feit was."

Doelgerichte briefing

De Schrijf.be-copywriter belde Joke meteen voor een briefing. "Ze stelde rake vragen en peilde naar mijn concrete verwachtingen. Ik vond het ook tof dat ze tijdens het schrijfproces niet aarzelde om de telefoon te nemen en te dubbelchecken. Ze liet als copywriter niets aan het toeval over en dat resulteerde in steengoede teksten waarop ik nauwelijks aanmerkingen had."

Creatieve teksten

"De schrijfsels zijn precies zoals ik ze wil: vlot, fris, verrassend. Een stijl die perfect bij mijn persoonlijkheid past. Én bij de manier waarop ik werk met beelden. Dat smaakt naar meer. Daarom bestelde ik ook al mijn folder- en webteksten bij dit creatieve copywritingbureau. Want Schrijf.be en GeckJo Graphic Design? Dat is voor mij de perfecte match!"

placeholder