Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Hoge verwachtingen volledig ingelost

U bent bedrijfsleider van een grafisch ontwerpbureau. Een IT-bedrijf vraagt u om een nationale marketingcampagne op te zetten. Doel: een innovatieve service introduceren bij ondernemingen. Klein detail: uw klant werkt voor elektronicagigant Samsung. Wat doet u? Juist: een professioneel tekstbureau inschakelen. Net wat Emaginize deed.

casestudy_emaginize

Alexander Molendijk (Emaginize): “In de eerste plaats zocht ik een copywriter met affiniteit voor IT. Daarnaast ga ik volledig af op persoonlijk contact. Dus belde ik met verschillende tekstschrijvers. Het beste gevoel hield ik over aan het gesprek met de coördinator van Schrijf.be.”

Druk op de ketel

“Mijn verwachtingen waren hooggespannen”, gaat Alexander verder. “Zeker omdat onze klant Teknologic alleen voor Samsung werkt. Het bedrijf ondersteunt ondernemingen met Samsung-afdruksystemen. En die volgen op de voet of het nieuwe concept van Teknologic aanslaat: alleen betalen per afgedrukte pagina en niet meer voor printers, toebehoren en service. Behoorlijk wat druk dus.”

Professionaliteit gevraagd … en gekregen

Een Schrijf.be-copywriter trok samen met Emaginize op briefing naar Teknologic. Alexander: “Daar voelde en zag ik meteen dat Schrijf.be een professioneel copywritingbureau is. Mijn copywriter was vriendelijk. Hij luisterde naar wat mijn klant te vertellen had en wat hij wilde bereiken. En hij gaf zijn eerlijke en objectieve mening.”

Kameleon

“Mijn copywriter stelde een lossere schrijfstijl voor dan de puur zakelijke b2b-toon”, de Schrijfbe'er. “Ook tijdens het schrijfproces overlegden we geregeld. Eén constante: hij kroop altijd in de huid van mijn klant, van Samsung én van de doelgroep.”

Meer sterke copy

Alexander vroeg om teksten te schrijven voor de eindgebruikers en de resellers, die de nieuwe service aan bedrijven verkopen. “En die zaten eigenlijk onmiddellijk goed. Mijn klant had alleen kleine opmerkingen. Voor mij is het dus zeker: bij nieuwe opdrachten contacteer ik meteen Schrijf.be!”