Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Teksten onder stroom

Dagelijks voorziet Electrabel heel wat bedrijven van energie. Ook Schrijf.be. Dankzij de stroomleverancier draaien onze computers op volle toeren. Handig, want daarop produceren wij ... Electrabel-teksten.

casestudy_electrabel

Katrien Verbiest: "Verschillende departementen van Electrabel vertrouwen voor hun teksten op Schrijf.be. Toen we bij Marketing Communications een copywriter voor onze Partner News zochten, volgde ik hun voorbeeld."

Vlotte Schrijf.be-nieuwsbrief als voorbeeld

Schrijf.be was ook geen nobele onbekende voor Katrien. Ze kende het tekstbureau al van zijn website, die een ‘positieve, professionele indruk’ naliet. En van de e-nieuwsbrieven die Katrien elke maand in haar mailbox vond.

Katrien Verbiest: "De e-news die Schrijf.be me stuurt, is telkens heel vlot en aanstekelijk geschreven. Net zoals de teksten op de website: dynamisch, professioneel en duidelijk. Exact de tone of voice die ik wilde voor onze Partner News … én voor onze andere communicatie."

Teksten leggen lange snelweg af

Na de Partner News legde Katrien ook de Electrabel-website in de handen van Schrijf.be. Het webdeel voor de professionals kreeg een nieuw jasje aangemeten … en de teksten volgden.

Katrien Verbiest: "Die webteksten legden een lange weg af: van de copywriter langs de kwaliteitsbewaker naar de eindredacteur. Maar daarvan merkte ik niets … wat tijd betreft, tenminste. Want aan de tekstkwaliteit merk je het uiteraard wél."

Vol energie voor nieuwe teksten

Electrabel bouwt alvast vol energie verder aan haar samenwerking met Schrijf.be. "Aangename contacten, een snel én goed resultaat, en een correcte prijs-kwaliteitverhouding": Katrien proeft er graag nog een aantal keer van.
Dat kan … zolang zij onze computers laat draaien!