Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Verkoopbrief was schot in de roos

"De brief was werkelijk een schot in de roos! Ik kon in één jaar een omzet realiseren waarvan ik alleen maar kon dromen."

casestudy_dhaese

Boekhouder D'haese: "Als startend boekhoudkantoor buiten de stad was het niet evident om klanten te werven. Maar met honger naar groei en bekendheid ben ik op zoek gegaan naar middelen om dit te realiseren, bijvoorbeeld via publicaties en mond-tot-mondreclame. Zo kwam ik terecht op de website van Schrijf.be."

Uiterst direct

mailing d'haeseDe Schrijf.be-coördinator selecteerde de geknipte copywriter voor het schrijven van de mailing. Haar tekstvoorstel was verrassend apart en uiterst direct. Het werd, zoals elke tekst bij Schrijf.be, nog verfijnd door de Kwaliteitsbewaker en kreeg het visum van de eindredacteur. Het resultaat: Weet u wat een goede boekhouder waard is?

"Schot in de roos!"

D'haese: "Het was werkelijk een schot in de roos!
Dankzij deze mailing heeft mijn kantoor in één jaar een omzet kunnen realiseren waarvan ik alleen maar kon dromen - het aantal klanten is vertienvoudigd."

Overtuigd

De verkoopbrief had nog een neveneffect. Ook onze copywriter raakte onder de indruk van de aanpak van meneer D'haese (mede door haar eigen overtuigende brief?), zodat die ook háár boekhouder werd ...