Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Ik wilde er geen letter aan veranderen

Sonja Goris wist waarheen ze wilde met de nieuwe website van De Tegelhoeve. "Geen overbodige pagina’s, geen ellenlange teksten, en geen overdreven gepoch. Kort maar krachtig. En Schrijf.be ging hélemaal akkoord."

casestudy_detegelhoeve

Sonja van De Tegelhoeve ontdekte Schrijf.be dankzij een kennis: "Ik vertrouw graag op het oordeel van mensen die ik ken. Werken zij graag samen met Schrijf.be? Dan hebben ze ongetwijfeld goede redenen."

En die goede redenen kent Sonja nu ook. Want haar eerste opdracht voor Schrijf.be verloopt vlekkeloos van begin tot einde. Sonja: "Ik was er eigenlijk gerust in. Een tekst, dat is iets anders dan een tastbaar product. Ziet hij er niet meteen perfect uit? Dan kun je hem nog altijd aanpassen."

Never change a winning text

Een Schrijf.be-copywriter nam het project in handen, terwijl in zijn schaduw de kwaliteitsbewaker en eindredacteur hun duit in het zakje deden. Een efficiënte werkwijze, vindt Sonja. Maar het mooiste daaraan? Dat ze er zelf niets van merkte! Want élk contact verliep via de copywriter, die haar meteen een afgewerkt product voorschotelde.

Inderdaad: afgewerkt. En de correctieronde dan? Die was niet nodig.

Sonja: “Ik wilde er geen letter aan veranderen. Als iets goed is, dan moet je er vooral niet aan prutsen, vind ik. Dat vonden mijn man en dochter trouwens ook. Zij lazen de tekst extra na.”

Een tekst … én een aanrader rijker

In een mum van tijd was Sonja dus een tekst rijker. Maar ook een aanrader. Want vragen andere zelfstandigen haar nu om een goed tekstbureau? Dan heeft ze haar antwoord klaar: Schrijf.be! 

Banner De Tegelhoeve