Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Flexibel, grondig en eerlijk

DELA is dé specialist in het verzekeren en verzorgen van uitvaarten. Al 75 jaar helpt de coöperatieve nabestaanden bij de financiële en praktische kant van een overlijden. En dat zowel voor, tijdens, als na de uitvaart.

casestudy_dela

DELA staat voor 'Draagt Elkanders Lasten'. Het wil een waardige en betaalbare uitvaart garanderen voor iedereen. De organisatie telt werknemers en klanten over heel België. Veel, duidelijk en transparant communiceren is dus de boodschap. En daarvoor vertrouwt de uitvaartspecialist op Schrijf.be.

Juiste copywriter, juiste plaats

Twee jaar geleden klopte Maja Van der Borst, marketing & communication officer, voor het eerst aan bij Schrijf.be. En ondertussen volgt de ene na de andere opdracht. "De copywriters van Schrijf.be nemen de teksten voor onze klanten onder handen. Als geen ander pennen ze serene, gevoelige schrijfsels neer. Elke keer opnieuw raken ze de juiste snaar, vinden ze de juiste tone of voice.

Onze copywriter neemt onze personeelspublicaties voor haar rekening. Haar sterkte? Ingewikkelde materie uitleggen in een eenvoudige taal die iedereen begrijpt. Zónder dat het saai wordt – integendeel."

Perfect aanvoelen, snel schrijven

Het team Marketing & Communicatie vindt het fijn om samen te werken met twee copywriters die de DELA-bedrijfscultuur perfect aanvoelen. "Dat is voor ons heel gemakkelijk. We moeten niet telkens met hand en tand uit leggen wat we willen. Onze briefings gaan dus snel: dat bespaart ons veel tijd. En het eindresultaat mag er keer op keer zijn."

Eerlijk duurt het langst

"Adjectieven die Schrijf.be typeren? Flexibel, grondig, snel en … eerlijk. De copywriters bekijken elke nieuwe offerteaanvraag in eer en geweten. Stel: ze krijgen een tekst onder ogen die eigenlijk al goed is. Dan zeggen ze eerlijk dat het niet nodig is hem grondig te herwerken. Het gebeurt ook af en toe dat we een offerte vragen voor een opdracht die uiteindelijk niet doorgaat. Nog nooit deden de copywriters daarover moeilijk. En dat siert hen."

Correcte opvolging

DELA heeft aan Schrijf.be een goede partner. "We vertrouwen het copywritingbureau en wéten dat het voor ons klaar staat. De coördinatoren volgen alle dossiers netjes op en verdelen nieuwe opdrachten onder twee copywriters. Kampen zij met een overvolle agenda, of zijn ze ziek? Dan helpt een andere collega ons voort. Handig!"