Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Snelheid én kwaliteit als troeven

"Snelheid betekent bij onze Schrijf.be-copywriter nooit dat ze slecht werk aflevert. Het ergste wat mij kan overkomen? Dat ze een week met vakantie is."  ;-)

casestudy_cypres

Biep biep. Een sms’je van Roel Van Aelst, Senior Project Manager bij communicatiekantoor Cypres: "Aanwezig? Dringende vraag. Thx!".
In mijn mailbox staat inderdaad een e-mail te dringen. Ik antwoord meteen. Dan kan Roel weer verder.

Roel is een vast begrip bij Schrijf.be. Krijg ik een sms’je? Dan noemt men dat al een ‘roelletje’. Voor mij is het het sein om mijn mailbox op ‘hulpmails’ te checken. Want zo noemen we de dringende mails van Cypres. Roel is trouwens niet de enige hulpmailer. Ook zijn collega’s doen een beroep op mijn reactievermogen.

Copywriter aan mijn zijde

Roel Van Aelst: "Ik heb meestal heel snel een antwoord nodig. Bijvoorbeeld tijdens de vormgeving van een folder. Dan zie ik dat er een titel ontbreekt, of dat een zin niet goed aansluit op de vorige alinea. Soms twijfel ik aan de schrijfwijze van een woord. Een andere keer mag de tekst wat vlotter. Of zoek ik een synoniem voor een oubollig woord. En dan vertrekt er meteen een hulpmail naar Schrijf.be. Ik weet dat ze snel antwoordt. Zo verlies ik geen tijd, en haal ik zonder problemen mijn deadline."

Deadline gehaald

Voor een nieuwe hulpmail laat ik alles vallen. Ik ben gewoon getiktakt om meteen het antwoord op de vraag te zoeken. Soms gaat de opdracht wat verder dan een zin of alinea. Dan moet Roel iets meer geduld oefenen. Roel Van Aelst: "Toch nooit meer dan een halve dag. En dat is natuurlijk heel aantrekkelijk voor ontwerpers die voortdurend tegen een deadline aankijken. Zoals ik."

Onvervangbaar

Ik werk graag vroeg in de ochtend. Dan sta ik scherp, en draait mijn creativiteit op volle toeren. Roel Van Aelst: "Ik bewonder haar creativiteit. Want snelheid betekent bij haar nooit dat ze slecht werk aflevert. Soms zit het er boenk op, een andere keer mailen we een paar keer over en weer tot we een goed resultaat hebben. Maar altijd getuigen haar antwoorden van kwaliteit. Het ergste wat mij kan overkomen? Mijn copywriter die een week met vakantie is. Ook al staan er andere Schrijfbe’ren klaar om haar te vervangen. Voor mij is zij gewoon onvervangbaar!"