Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Hun reputatie snelt hen vooruit

Computer-Team is geen onbekende voor Schrijf.be. Hardware, software, netwerken: de IT-leverancier laat Schrijf.be achter de schermen als een geoliede machine draaien. Toen medeoprichter Wim Wittesaele de website van Computer-Team onder handen nam, twijfelde hij geen seconde. Webteksten? Schrijf.be!

casestudy_computerteam

Wim Wittesaele van Computer-Team: "Toen ik voor het eerst bij Schrijf.be over de vloer kwam, had ik nog nooit van hen gehoord. Laat staan van copywriting. Maar door achter de schermen te werken, zag ik dat Schrijf.be waarmaakt wat het belooft: teksten die doen doen."

Gereputeerd

"Zijn reputatie snelt Schrijf.be vooruit. Verwijs ik naar hen? Dan hoor ik niets dan positieve commentaren. Elke dag lees ik hun bijdragen op hun blog, Facebook en Twitter. Geregeld toveren die een glimlach op mijn gezicht. En van de taaltips blijft er ook regelmatig eentje hangen. Ze helpen een beperkte talenknobbel zoals ik een héél stuk verder." (lacht)

In de verf

Voor Wim Wittesaele zijn twee pijlers levensbelangrijk: een duidelijke website en heldere communicatie. "Computer-Team is een ploeg van zelfstandigen. Die leveren allemaal hun eigen teksten aan. Aan Schrijf.be om die volledig op één lijn te brengen en de kwaliteit van onze diensten extra in de verf zetten.

Elke tekst die we van Schrijf.be krijgen, toetsen we aan onze kwaliteitsnorm. En Schrijf.be slaagt altijd met glans. Onze vaste copywriter levert uitstekend werk. Heel af en toe sleutelen we nog wat aan zijn tekst, maar dat gaat altijd over details."

Geolied

Wim Wittesaele: "Ik kom elke dag bij verschillende bedrijven. Héél zelden vind ik er de efficiëntie en de snelheid van Schrijf.be. Hun administratieve opvolging, hun manier van werken: als klant pluk je daar alleen maar de vruchten van. Het draagt mee bij tot hun succes."

Buiten de lijntjes

"Voor mij is het duidelijk. Komt het op teksten schrijven aan? Dan is Schrijf.be toch echt dé referentie. Hun copywriters durven buiten de lijntjes te kleuren. Dat spreekt mij aan. Heb ik nog tekstprojecten? Dan geef ik ze onmiddellijk in hun handen."

Banner Computer-Team