Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

De teksten zijn er boenk op

"Dit is wat ik noem: 'er boenk op’. Very well done! Ik vind me helemaal in deze tekst. Bedankt voor de meer dan prettige samenwerking. Op naar de volgende!"

casestudy_comadvies

Liesbet Patteet is een communicatieve duizendpoot. De gedreven projectcoördinator breidt haar zelfstandige activiteit met comadvies uit. Dus wil ze naar buitenkomen met een kleine, maar krachtige website.

Ieder zijn ding

Liesbet Patteet: "Een URL heb ik al, een webdesigner ook. Alleen sta ik inhoudelijk nog niet ver. Ik schreef een basistekst die zegt waarvoor ik sta, maar copywriting is mijn forte niet. Toch niet als het over mijn eigen zaak gaat. Daar zit ik als startend zaakvoerder te zeer bovenop."

Snel live gaan

De website moet er snel komen, vindt Liesbet Patteet. Ze heeft al visitekaartjes die haar URL vermelden. Bovendien wil ze snel de kmo’s in haar regio aanschrijven: "Je kunt het niet maken om als communicatiedeskundige zelf geen website te presenteren die niet ‘af’ is. Daarom geef ik deze tekst graag aan een specialist zoals Schrijf.be."

Voordelen naar voren

De Schrijf.be-copywriter gaat aan het werk. Ze neemt het eenmansbedrijf onder de loep en ‘demonteert’ de basistekst. Herverdeelt de inhoud over een eenvoudige maar krachtige navigatiestructuur. En herschrijft de tekst: de sterktes en voordelen brengt ze objectief en ongegeneerd naar voren. De klant leest in een oogopslag waarom werken met comadvies een goed idee is.

Schrijven zonder blozen

Liesbet Patteet: "Als zaakvoerder over je eigen bedrijf communiceren is niet evident. Je denkt snel dat je pocht over jezelf. Ook al klopt het wat er geschreven staat. En wil je wel dat de mensen weten wat je hen te bieden hebt. Dus toen ik de tekst van Schrijf.be las, dacht ik: ‘Wauw!’ Ik werd er zelfs even verlegen van. Jezelf zo bewierookt zien, doet een beetje raar. Maar ik vond de copy meer dan oké."

Voor herhaling vatbaar

"Voor mij was dit echt een succes. De webteksten waren er boenk op, net zoals die van de direct mailing. De opvolging gebeurde vlot en het contact was heel prettig. Ik werk zeker nog met Schrijf.be samen – ook voor mijn klanten."