Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

¡Fantástico!

Casa de la Mar verhuurt plekjes onder de Spaanse zon. Luxueuze villa’s en stijlvolle appartementen aan de Costa Blanca. Maar de cocktail om het geheel af te maken? Daarvoor zocht het de ingrediënten bij Schrijf.be.

casestudy_casadelamar

Zaakvoerster Sari: “Hier in Spanje beweren mensen dat ze genoeg talent hebben om zélf hun website te vullen. Maar wat was ik blij dat ik een professional van Schrijf.be kon inschakelen. Het resultaat was fantástico!”

Onder de indruk

Sari vond Schrijf.be op Google. "Ik bekeek ook websites van andere tekstbureaus, maar alleen die van Schrijf.be kon me overtuigen. Ik was onder de indruk van hun professionalisme. Hoe de copywriters zichzelf voorstelden: dat boezemde me meteen vertrouwen in." Dus vroeg Sari een offerte aan coördinator Esther.

"Binnen vierentwintig uur nam de copywriter contact met me op. Het klikte meteen. En de prijzen? Ook die bleken heel aantrekkelijk."

Vlekkeloze samenwerking

Casa de la Mar verhuurt betaalbare en toch luxueuze vakantieverblijven aan de Spaanse kust. Zon, zee en strand. De taak van Schrijf.be? Webteksten afleveren die de lezer meteen in vakantiestemming brengen. En die verwachting werd ingelost.

"Als ik met mensen samenwerk, moeten we op dezelfde golflengte zitten. Dat gevoel had ik bij Schrijf.be meteen. De samenwerking verloopt vlekkeloos."

Honderd procent zeker

"De copywriter begreep perfect wat ik van de teksten verwachtte. Vanaf de eerste versie was het al raak. En door de kwaliteitscontrole en eindredactie ben ik honderd procent zeker dat ze foutloos worden afgeleverd."

Perfecte combinatie

Of Casa de la Mar een tevreden klant is? Dat antwoord laat niet lang op zich wachten. "Ik raad Schrijf.be bij iedereen aan! Zelf ben ik iemand van weinig woorden. Maar de teksten van Schrijf.be vatten ons bedrijf perfect samen. Ik kreeg zélf zin om op vakantie te vertrekken! (lacht) Schrijf.be heeft dus zijn laatste tekst voor Casa de la Mar nog niet geschreven …"

Casa de la Mar en Schrijf.be? ¡La combinación perfecta! 

Banner Casa de la Mar