Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Sterke content, stipt op tijd geleverd

Brandwolves is een digital agency. Zeg gerust: digitale duizendpoot. Want Thomas Van Eester zorgt samen met zijn team voor websites, apps, webshops, e-mailmarketing, socialmedia-advies, … “Wil je als digitaal bureau een béétje geloofwaardig overkomen? Dan moet jouw eigen site een paradepaardje zijn. Daarom schakelden we Schrijf.be in voor de content.”

casestudy_brandwolves

Thomas volgt Schrijf.be al even. "Ik kwam op de site terecht via Google, het bewijs dat hun eigen pagina’s goed SEO-geoptimaliseerd zijn", lacht Thomas. "Ik schreef me in op de nieuwsbrief – puur uit interesse. Die bleek maand na maand érg goed te zijn. Dus toen we een copywriter zochten voor onze eigen site, wist ik meteen waar naartoe. De lovende commentaar van andere klanten trok me helemaal over de streep."

Schrijf.be is een absolute aanrader als je sterke content wilt. Ze zijn misschien iets duurder, maar de prijs-kwaliteitverhouding is helemaal correct.

Nauwelijks correcties

"Was ik al enthousiast over Schrijf.be, dan werd ik dat nog meer na het eerste telefoon-gesprek met onze copywriter. Mijn verwachtingen lagen dus wel erg hoog. Of ze ingelost zijn? Ja! Ze schreef eerst twee pagina’s zodat we konden bijsturen. Maar dat bleek overbodig. Met een gerust hart wachtte ik alle andere teksten af. Terecht: we hadden op het einde van de rit maar hier en daar een kleine correctie."

Absolute aanrader

"Schrijf.be is een absolute aanrader als je sterke content wilt. Ja, ze zijn misschien iets duurder, maar de prijs-kwaliteitverhouding is helemaal correct. Bovendien leefde onze copywriter de afgesproken deadlines mooi na. Belangrijk voor ons, want de ontwikkeling van een site eist een strakke planning. Het resultaat? We stellen ook onze klanten nu Schrijf.be voor als schrijfpartner!"