Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Huis van vertrouwen – zonder voorbehoud

Bisnode is dé Belgische expert in datagebaseerde marketing. Het beschikt over de grootste databanken van het land, zowel privé als professioneel. En zet die in om marketing- en andere bedrijfsprocessen van zijn klanten te optimaliseren. Een hele boterham. Dus schakelde Bisnode Schrijf.be in om zijn verhaal helder te brengen op internet. Voor mens … én (zoek)machine.

casestudy_bisnode

Marleen Hallaert, communicatiemedewerker bij Bisnode, hoorde dat ze bij Schrijf.be moest zijn: “Ik wist zelf niet wat ik van Schrijf.be moest verwachten. Maar een collega kende jullie uit haar vorige job. En omdat zij zo enthousiast was, besloot ik het erop te wagen.”

Fantastisch vereenvoudigd

Marleen beklaagt zich de gok niet: “Wat we wilden? Daar waren we snel uit. Onze webteksten moesten eenvoudiger. Véél eenvoudiger. Maar hoe dat moest gebeuren? Dat was een groot vraagteken. Gelukkig leverde de copywriter meteen fantastisch werk, zodat onze twijfels wegsmolten. De nieuwe teksten waren helder én geoptimaliseerd voor zoekmachines. Twee vliegen in één klap.”

Hyperprofessioneel

“Bovendien pakt Schrijf.be elk klantencontact hyperprofessioneel aan. Zowel tijdens briefings en overlegmomenten, als bij de projectopvolging en administratie. Met iedere Schrijfbe’er die ik aan de lijn kreeg, had ik een vlot contact. De waarde daarvan mag je niet onderschatten.”

Deadline-resistent

“Een ander voordeel is Schrijf.be’s resistentie voor tijdsdruk. Het moest voor Bisnode plots heel snel gaan, maar jullie copywriter gaf geen kik. En de tekstkwaliteit bleef perfect op peil. Ik raakte dus net zo overtuigd als mijn collega: Schrijf.be is een huis van vertrouwen – zonder enig voorbehoud!”

logo Bisnode