Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Betrouwbare leverancier om te koesteren

Carglass® herstelt, Carglass® vervangt. U kent vast het riedeltje van het grootste autoglasbedrijf van België. Maar Carglass® bestelt ook. Bij Schrijf.be. Miek Verbeeck, Customer Marketeer bij Carglass®, kwam via haar vertaalbureau bij ons terecht. Ook Nathan Willekens, Digital Marketeer bij Carglass®, werkt graag samen met de experts van Schrijf.be.

betrouwbare-leverancier-om-te-koesteren

Miek stootte toevallig op ons. Hoewel: zó toevallig was dat nu ook weer niet: “Ik vond de nieuwsbrieven van ons vertaalbureau altijd heel spitsvondig. Dus informeerde ik wie ze voor hen schreef. Dat bleek … Schrijf.be! Dus stak ik mijn licht bij jullie op. En dat stelde niet teleur. Jullie website bulkt van de praktische tips. En je maakt er meteen kennis met de schrijvers dankzij toffe profielpagina’s. Zo ken ik jullie trouwens: professioneel en met een fijne persoonlijke touch.”

Ik kreeg exact wat ik wilde

Miek had een duidelijk beeld voor ogen: “Voor onze webteksten en mailings was ik op zoek naar een frisse kijk, snelle service en vlotte, consistente pennen. En het liefst tegen een degelijke prijs natuurlijk. Ik waagde de gok bij Schrijf.be en guess what: al mijn verwachtingen werden ingelost!”
Ook Nathan is in zijn nopjes met de samenwerking: “Onze topics zijn niet altijd even cool of sexy. Toch slagen de copywriters bij Schrijf.be erin om met een leuke woordspeling, toffe zinsconstructie of boeiende verhaallijn onze lezers warm te maken.”

9 op de 10 keer nagel op de kop

Miek en Nathan zijn het eens: “Negen op de tien keer slaat Schrijf.be de nagel op de kop. Zijn er toch eens correcties? Dan ligt dat vaak aan interne beslissingen bij ons. En dan werkt Schrijf.be die rechtzettingen in ijltempo bij. Ook de werkwijze en administratie verlopen bijzonder helder en efficiënt. Dat maakt van Schrijf.be een heel betrouwbare leverancier. Eentje om te koesteren.”