fbpx

Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Laat uw bedrijfsnaam voor zich spreken 

voorbeelden van originele bedrijfsnamenEen originele naam voor uw bedrijf kiezen is geen simpele klus. Geef toe: u hebt er wakker van gelegen. Misschien koppelde u uw familienaam aan uw beroep: Janssens Accounting. Of speelde u met de namen van de bedrijfspartners, wat niet altijd zonder risico is. Zo was er een kruidenier in mijn dorp die zich Casa Domi noemde - naar Don en Mieke. Ondertussen is het koppel uit elkaar, en ging de zaak ter ziele.

Vertel me wat je doet, en ik zeg je wie je bent

Maar waarom zou u niet gewoon vertellen wat u doet? Werkt al jaren prima voor Schrijf.be: klanten weten precies waarvoor ze bij ons terecht kunnen. En ze vinden ons meteen op het web.

Het unieke voordeel in uw bedrijfsnaam

En dan zijn er bedrijven die nog een stapje verder gaan. Zoals glazenwasserij Streeploos. Het nam het klantenvoordeel waarmee ze als bedrijf naam maken, en maakte er hun bedrijfsnaam van.

Geweldig idee. Want telkens je deze glazenwassers belt, hoor je meteen wat ze voor jouw ruiten betekenen: "Streeploos, goedemiddag!". Een schoolvoorbeeld van een originele bedrijfsnaam.

Ook zo'n binnenkomer van formaat als bedrijfsnaam? Onze Schrijf.be-pennen weten er weg mee.

Moeilijk? Schrijf.be helpt u.Moeilijk? Schrijf.be helpt u.