Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Vrolijk Pasen!

Vanmorgen dacht ik even dat de paashaas bij Schrijf.be was voorbijgekomen. Eentje die last heeft met time management dan wel, maar goed. Op mijn bureau stond een doosje met zes mooie, verse eitjes. En bij de collega's ook. De verbazing droop blijkbaar van m'n gezicht, want Elke schoot me meteen te hulp met: "Die komen van Wim." Huh? Moest onze baas zijn ei kwijt? Was dit zijn subtiele manier om te zeggen dat hij met ons een eitje te pellen had?

Chicken Wim
Maar toen begon het me te dagen. Wim houdt thuis kippen. En dat had ik moeten weten. Want ik heb er een paar bijna tot kippenmoes gereden, toen ik er ging solliciteren. Tja, die beesten liepen vrolijk en vrij over zijn oprit. En ik bolde toen nog rond met een L op de achterruit. Een heel gevaarlijke combinatie. Zeker als je bedenkt dat ik nóg slechter rijd, als ik nerveus ben ...

Maar eind goed, al goed: ik kreeg een contract. En nu eitjes. Binnenkort coq-au-vin?


Lees ook

Wat klanten zeggen

Ik besef dat het een hele kluif was om ons uitgebreide document te herleiden tot een beknopte brochure. Ik vind het knap werk dat je daaruit de kern kon distilleren. Onze dienst buigt zich nu over de lay-out. Ik laat je dan zeker een exemplaar bezorgen. Bedankt voor de fijne dialoog en samenwerking. Wij blikken tevreden terug op dit gigantische werk!

Yves Demaertelaere