fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Schrijfverf

Ik ben onlangs verhuisd. En zo'n verhuizing, dat brengt nogal wat werk met zich mee. En kosten. Daarom kwam de woonkamer schilderen altijd weer op het lijstje 'to do op lange termijn' terecht. Maar het gras is gezaaid, het terras  aangelegd en de zoldertrap  in elkaar geknutseld. En nu vind ik het tijd om te schilderen. Dus haalde ik wat interieurcatalogi in huis.

Schrijven en wissen

Ik bladerde en bladerde. Maar de teleurstelling was groot, omdat ik niets origineels vond. Mijn enthousiamse om de schildersoverall aan te trekken en de kale muren te lijf te gaan daalde met de minuut. Tot ik kennismaakte met een geweldige, fantastische, nieuwe verfsoort. Verf waarop je kunt schrijven. Ik hoor u al denken: "In principe kun je toch op elke verf schrijven?" Ja, dat is waar. Maar dan zijn je schrijfsels ook meteen vereeuwigd. Het bijzondere aan die nieuwe verfsoort is dat je de pennenvruchten ook probleemloos kunt wissen. Echt. Zo'n verf is toch de droom van elke tekstschrijver? Het lijkt me vooral iets voor Hannes. Dan moet hij niet telkens op zijn handen schrijven.

Toiletlectuur

Ik zag het dus al voor me. Eén muur van de woonkamer, helemaal voor mij! (En de bezoekers? Oké, zij mogen er ook wel eens op schrijven). Maar helaas, mijn enthousiamse wordt hier thuis niet gedeeld. Ik krijg het écht niet verkocht. Héél misschien, maar dan zal ik echt wel mijn best moeten doen, schilderen we er een toiletmuur mee. Geef toe, dat zou toch geweldig zijn. De schrijfsels van mezelf , huisgenoten en bezoekers? Een te duchten concurrent voor de tijdschriften en kranten die naar het kleine kamertje worden verbannen.


Tevreden klanten aan het woord

Allroundtekstatleten
Om van te smullen
Hetzelfde, maar met zóveel minder woorden
Het tekstbureau waar je aanklopt voor topkwaliteit
Vlamingen die Nederlanders begrijpen
Eindredacteur met scherpe ogen
Het resultaat overtrof mijn verwachtingen
Essentie gevat in verfrissende stijl
Fantastisch werk, en snél
Georganiseerd, persoonlijk, helder
Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden
Schrijf.be respecteert onze inhoudelijke boodschap
De tekst spreekt verschillende doelgroepen aan
Geen centimeter ruimte voor fouten
Mijn geheime wapen om te scoren in Google
Elke tekst is een schot in de roos
Opvangnet geeft gemoedsrust
Dwars door de Belgisch-Nederlandse taalbarrière
Ik de cijfers, zij de letters
Precies wat we in gedachten hadden

Wat klanten zeggen

Het stuk over jongerenwerk vind ik het mooist, dat hangt natuurlijk samen met onze input, maar het taalgebruik en de boodschap zijn fantastisch.

Daniël Pit
Caleidoscoop