string(2) "be"
array(7) { ["title"]=> string(0) "" ["type"]=> string(7) "website" ["url"]=> string(53) "https://schrijf.be/nl/blog/de-taal-van-een-foodexpert" ["image"]=> string(23) "images/logo-schrijf.png" ["description"]=> string(0) "" ["site_name"]=> string(10) "Schrijf.be" ["locale"]=> string(5) "nl-BE" }
array(6) { ["title"]=> string(0) "" ["type"]=> string(7) "website" ["url"]=> string(53) "https://schrijf.be/nl/blog/de-taal-van-een-foodexpert" ["image"]=> string(23) "images/logo-schrijf.png" ["description"]=> string(0) "" ["site_name"]=> string(10) "Schrijf.be" }
De taal van een foodexpert
Zomertijd is komkommertijd. Niet veel nieuws in de krant, niet veel leuks op tv. Maar ik moet toegeven: het programma Masterchef weet mij redelijk te bekoren. Bekende Vlamingen die vol zweet boven de kookpotten hangen. Om dan het verdict van sterrenchef Wout Bru te horen. Én van foodexpert (wat dat ook mag zijn) Jean-Paul Perez.
Niet verkeerd = goed
Maar het is die laatste die me toch een beetje stoort. Niet alleen door de manier waarop hij proeft (lees: seconden lang ruikt en dan, met de ogen toe, knabbelt). Maar vooral door zijn favoriete uitdrukking: 'niet verkeerd'. Die duikt op bij bijna élke beoordeling, om aan te geven dat het hem wél bevalt. Zeg dan toch gewoon 'goed'! Denk ik dan ...