Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Creatief met kleur

Ons kantoor staat te huur omdat we naar een groter en nieuwer verhuizen. En iedere sterveling die door de Leopoldstraat wandelt, zal het geweten hebben. Want Wim heeft een 'TE HUUR' afgeprint om aan het raam te hangen. Maar geef toe, zou u opkijken van een zwart-wit blaadje? Neen. Onze boodschap verdient kleur. En daarvoor heb ik gezorgd.

Terug naar mijn kindertijd

Goed, het staat niet in mijn functieomschrijving. En toch heb ik me met een gele fluostift uitgeleefd. Pure nostalgie was het: het moet al jaren geleden zijn dat ik nog eens heb gekleurd. Dat was trouwens ook met een fluostift. Een heel grote vis deed de juf ons inkleuren. En omdat ik liever lui dan moe was, had ik er als enige van de klas eentje waarvan je blind werd als je er te lang naar keek. Maar ik was wél lekker als eerste klaar.  

Kleurige kunst

Het resultaat van mijn recentere kunstwerk? Dat kunt u bewonderen aan ons raam. Merkt u meteen ook dat ik nog altijd niet binnen de lijntjes kan kleuren ...


Tevreden klanten

Superlatieven schieten tekort
Teksten vertaald … én verbeterd!
Wat als uw freelance-copywriter ermee kapt?
Mijn e-mailing is onweerstaanbaar
Mijn technische wereld helder uitgelegd
Menselijk, constructief en no-nonsense
Het tekstbureau waar je aanklopt voor topkwaliteit
Teksten met aroma!
Vlotte maar doordachte werkwijze
Ik de cijfers, zij de letters
Ik had meteen door dat ze écht met hun vak bezig zijn
Teksten onder stroom
De 'vloek der kennis' omzeild
Dwars door de Belgisch-Nederlandse taalbarrière
Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan
Sommige dingen laat je beter over aan experts
SEO door wie zelf bovenaan in Google staat
Uitmuntende tekst in recordtempo
Schrijfdokter biedt ruimte om zelf zaken te ontdekken
Engels, met andere woorden

Wat klanten zeggen

“Duidelijke follow-up, snelle aanlevering en professionele copy: bedankt Schrijf.be!”

Charlotte Van Lent
PantoonBenes