fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Creatief met kleur

Ons kantoor staat te huur omdat we naar een groter en nieuwer verhuizen. En iedere sterveling die door de Leopoldstraat wandelt, zal het geweten hebben. Want Wim heeft een 'TE HUUR' afgeprint om aan het raam te hangen. Maar geef toe, zou u opkijken van een zwart-wit blaadje? Neen. Onze boodschap verdient kleur. En daarvoor heb ik gezorgd.

Terug naar mijn kindertijd

Goed, het staat niet in mijn functieomschrijving. En toch heb ik me met een gele fluostift uitgeleefd. Pure nostalgie was het: het moet al jaren geleden zijn dat ik nog eens heb gekleurd. Dat was trouwens ook met een fluostift. Een heel grote vis deed de juf ons inkleuren. En omdat ik liever lui dan moe was, had ik er als enige van de klas eentje waarvan je blind werd als je er te lang naar keek. Maar ik was wél lekker als eerste klaar.  

Kleurige kunst

Het resultaat van mijn recentere kunstwerk? Dat kunt u bewonderen aan ons raam. Merkt u meteen ook dat ik nog altijd niet binnen de lijntjes kan kleuren ...


Tevreden klanten aan het woord

Mijn technische tekst slaat spijkers met koppen
Meteen een goed gevoel bij de teksten
Mijn folder doet nu het werk voor mij
Hoe jullie met taal spelen, daarvoor doe ik mijn hoedje af!
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Je weet op voorhand dat het goed komt
Teksten op maat
Exact wat ik zocht
Afspraken en timing altijd gerespecteerd
Iedereen zou deze schrijfopleiding moeten volgen
Zot zeg hoeveel beter die tekst wordt!
Topteksten, hoedje af
Een baken van kwaliteit
Zó anders dan wat je elders leest!
In één woord? Kwaliteit!
Huis van vertrouwen – zonder voorbehoud
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Frisse en vernieuwende schrijfstijl
Snel én goed
Goed voor planning en humeur

Wat klanten zeggen

De teksten lezen heel erg vlot! Ik heb verder geen bemerkingen: de tekst zal zo worden gebruikt. Bedankt en op naar de volgende lading. :-)

Gude Verhaert
Kluwer Opleidingen