Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Schrijven oep z'n Mechels

Kim en Esther hebben hun hart verloren aan Antwerpen. Ze bezingen te pas en te onpas de schoonheid van hun stad. Maar ik doe niet mee: míjn stad is Mechelen. Goed goed, niet zo groot als 't Stad, maar minstens even mooi voor mij. De Sint Roembots, de groete Mèt, de Vismèt: ik zen er trots oep.

Moord voor Mechelen

Toen de Stad Mechelen bij ons kwam aankloppen om een folder te herschrijven, was ik dan ook heel duidelijk. Als een van mijn collega's die opdracht kreeg, zou ik hem of haar op gruwelijke wijze vermoorden. En kijk eens aan: ik mocht de folder voor mijn rekening nemen!

Het resultaat van die samenwerking? U leest het hier, gratis en verneet!


Lees ook

Wat klanten zeggen

Dank. Een prachtig verhaal!
Mijn eerste indruk is : “te mooi om waar te zijn”. :-)

Christian Luyten
manroland