Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Lees eens muziek

U las het al op mijn profielpagina: ik ben een alleslezer. 'Matigen' staat niet in mijn woordenboek. Want ook als het op muziek aankomt, ken ik geen grenzen. Ik luister naar alles: van stevige rock, over zeemzoete ballades, tot experimentele buitenbeentjes.

Noten en woorden, hand in hand

Ook Absynthe Minded, met hun ritmische mengeling van rock en jazz, weet me te bekoren. Een anderhalf jaar radiostilte deed me de groep bijna vergeten. Gelukkig dook ze net op tijd weer op. En hoe?! Met een muzikale ode aan Hugo Claus. Zijn gedicht Envoi werd in een gedurfd pop-jasje gestoken ... en dat levert een wondermooie symbiose van muziek en literatuur op. 

Zo bedient Absynthe Minded me op mijn wenken. Ik hoef niet meer te kiezen tussen een hemels stukje literatuur of een vleugje muziek. Ik kan het allebei hebben - tegelijkertijd. Helemaal op maat dus van de alleslezer/allesluisteraar.


Tevreden klanten

Met de blik van een buitenstaander
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Nieuwsbrief laat boekingen binnenstromen
Eindredacteur met scherpe ogen
Wat als uw freelance-copywriter ermee kapt?
Om van te smullen
Schrijf.be is een meedenker
Meer dan schrijven
Drie paar handen leveren vakwerk
Het tekstbureau waar je aanklopt voor topkwaliteit
Jullie advies kwam heel goed van pas!
Onze baseline ligt lekker
Schrijf.be denkt met u mee
Weinig geblaat en veel wol
Essentie gevat in verfrissende stijl
Vlotte maar doordachte werkwijze
Kruidige webteksten doen watertanden
Snel, deskundig en accuraat
Ik wist meteen: dít is het!

Wat klanten zeggen

Dank je wel, we vinden het fantastisch herschreven!

Maike Somers