fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Lees eens muziek

U las het al op mijn profielpagina: ik ben een alleslezer. 'Matigen' staat niet in mijn woordenboek. Want ook als het op muziek aankomt, ken ik geen grenzen. Ik luister naar alles: van stevige rock, over zeemzoete ballades, tot experimentele buitenbeentjes.

Noten en woorden, hand in hand

Ook Absynthe Minded, met hun ritmische mengeling van rock en jazz, weet me te bekoren. Een anderhalf jaar radiostilte deed me de groep bijna vergeten. Gelukkig dook ze net op tijd weer op. En hoe?! Met een muzikale ode aan Hugo Claus. Zijn gedicht Envoi werd in een gedurfd pop-jasje gestoken ... en dat levert een wondermooie symbiose van muziek en literatuur op. 

Zo bedient Absynthe Minded me op mijn wenken. Ik hoef niet meer te kiezen tussen een hemels stukje literatuur of een vleugje muziek. Ik kan het allebei hebben - tegelijkertijd. Helemaal op maat dus van de alleslezer/allesluisteraar.


Tevreden klanten aan het woord

SEO-experts en taaladepten in één
Drukkersjargon professioneel vervlaamst
Empathie, ambacht en succes
Expert in vervlaamsen
SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden
“Altijd een geestige kwinkslag of spitsvondige woordspeling”
Nieuwsbrief laat boekingen binnenstromen
Meteen een goed gevoel bij de teksten
Veel standbezoekers door uitnodigende tekst
Schrijf.be? Dat is super service!
Exact wat ik zocht
Teksten met aroma!
Menselijk, constructief en no-nonsense
Taalvirtuoos komt aan zijn trekken
Vlamingen die Nederlanders begrijpen
Weinig geblaat en veel wol
Ik had meteen door dat ze écht met hun vak bezig zijn
Om een voorbeeld aan te nemen!
Wat een verbetering!
Partner bij uitstek

Wat klanten zeggen

Hartelijk bedankt voor de tekst. Ik ben er zeer tevreden mee en heb er niks op aan te merken. Nogmaals bedankt voor het goede werk: dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Rody Oversloot
RCO Productions