Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ik vind je tekst niet goed

Negatieve kritiek op mijn tekst? Ik krijg er gelukkig niet te veel. Maar - eerlijk is eerlijk - af en toe wél. Zo kreeg ik vorige week de botte reactie: "Sluit die opdracht maar af. Dit wordt toch niets!" Leuk is anders.

Toeval wil dat ik een paar dagen later nog een ontevreden klant op mijn bord kreeg. Twee op één week? Dat vond ik al wat moeilijker te verteren. Dat hele 'klant-is-koning-gedoe' lag serieus op mijn maag.

Wat was er aan de hand? Te weinig zon, nood aan vakantie, of eiste de griep nog zijn tol? Was het puur toeval, of was ik echt niet goed bezig? De onzekerheid sloeg toe. Alarmfase 1 werd ingezet: iets minder hooi op de vork, en vanmiddag naar de sauna. Héérlijk!

Terug thuis: twaalf dringende mails, waaronder een van onze kwaliteitsbewaker. Met de onheilspellende titel: Ik vind je tekst niet goed. Bam, dat komt aan. Terwijl de twijfel razendsnel bezit neemt van mijn hele bestaan, open ik de mail. En lees ... onze meest recente e-nieuwsbrief.

Nooit geweten dat ik zo diep kon zuchten!


Tevreden klanten

De Schrijfdokter blies me van mijn sokken
Die mannen weten wat ze doen!
Onze productvoordelen spatten van het scherm
Menselijk, constructief en no-nonsense
Efficiënt, makkelijk én snel
Betrouwbare leverancier om te koesteren
Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn
Bij Schrijf.be doen ze wat ze beloven
Teksten met aroma!
Ze trappen niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken
De deadline was heel nipt. Toch kregen we alle teksten op tijd.
Snel en efficiënt. Ook voor starters!
Dit is nu eens leuk samenwerken!
Best confronterend, maar ook léuk
Onze nieuwe website straalt!
Dynamische taalprofessionals
Storytelling en SEO: ze gaan samen
Onvoorstelbaar knap werk
Het hart van onze website
Het tekstbureau waar je aanklopt voor topkwaliteit

Wat klanten zeggen

Wat de teksten betreft: schitterend! Ik ken Schrijf.be al heel lang, en ik moet zeggen, na al die jaren, jullie kunnen het toch nog altijd opnieuw! Vanuit je teksten heb ik ook iets bijgeleerd, over hoe ik moet pitchen, over hoe ik op een andere manier, of in andere woorden iets moet overbrengen.

Willy Otto