fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ik vind je tekst niet goed

Negatieve kritiek op mijn tekst? Ik krijg er gelukkig niet te veel. Maar - eerlijk is eerlijk - af en toe wél. Zo kreeg ik vorige week de botte reactie: "Sluit die opdracht maar af. Dit wordt toch niets!" Leuk is anders.

Toeval wil dat ik een paar dagen later nog een ontevreden klant op mijn bord kreeg. Twee op één week? Dat vond ik al wat moeilijker te verteren. Dat hele 'klant-is-koning-gedoe' lag serieus op mijn maag.

Wat was er aan de hand? Te weinig zon, nood aan vakantie, of eiste de griep nog zijn tol? Was het puur toeval, of was ik echt niet goed bezig? De onzekerheid sloeg toe. Alarmfase 1 werd ingezet: iets minder hooi op de vork, en vanmiddag naar de sauna. Héérlijk!

Terug thuis: twaalf dringende mails, waaronder een van onze kwaliteitsbewaker. Met de onheilspellende titel: Ik vind je tekst niet goed. Bam, dat komt aan. Terwijl de twijfel razendsnel bezit neemt van mijn hele bestaan, open ik de mail. En lees ... onze meest recente e-nieuwsbrief.

Nooit geweten dat ik zo diep kon zuchten!


Tevreden klanten aan het woord

Professionalisme is indrukwekkend
Hartelijk en duidelijk, boeiend en concreet
De perfecte omschrijving
Echte woordkunstenaars
Teksten met een twist
Teksten vertaald … én verbeterd!
Superlatieven schieten tekort
Wervende kandidatuur in nog geen vier uur
Hun mailing loste onze hoge verwachtingen in
A pleasure to work with, from beginning to end
Huis van vertrouwen – zonder voorbehoud
Jullie advies kwam heel goed van pas!
Georganiseerd, persoonlijk, helder
Snelheid én kwaliteit als troeven
Allemaal zotte mensen – gelukkig
Valse noot? Toch mooi lied!
Echt anders dan wij altijd deden
Jaarverslag in aantrekkelijk jasje
Spot on!
De tekst spreekt verschillende doelgroepen aan

Wat klanten zeggen

Ik had het zo goed niet kunnen zeggen. Dank!

Hans Van Baarle
Kinerent