Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu
Riet Evers
Riet Evers
Copywriter
Bouwjaar1979
ProvincieAntwerpen

Past uw jas?

Mag ik uw jas aannemen? Wilt u iets drinken? Dat zijn heldere woorden, toch? Weinig misverstanden mogelijk. En uw jas, die trek ik graag zelf even aan. Om te voelen wat u belangrijk vindt, welk kleurtje bij u past. Ik doe dat op de Riet-manier: concreet, enthousiast en empathisch. Zo zoeken we samen naar verhalen die blijven plakken.

U en ik: dat knettert

Geen goede verhalen of teksten zonder de juiste woorden. En toegankelijke taal: daarvan maak ik een erezaak. Dat deed ik jarenlang als redacteur en freelance journalist, de laatste jaren als copywriter.

Bij Schrijf.be mag ik elke dag woorden laten knetteren in het gezelschap van topschrijvers en gelijkgestemde taalzielen. Uw teksten gaan maar liefst door drie paar handen.

Off we go!

Dus slaap op beide oren. Zinnen die dansen in uw folder of schitteren op uw website: wij schudden ze voor u met plezier uit onze mouw. Moeiteloos? Niet altijd. Maar gaan we door tot het volledige plaatje klopt? Het zal wel zijn! En, wat denkt u, zitten wij op dezelfde golflengte? Laten we het uitzoeken. Off we go!

Favoriete Riet Evers