Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu
Tina D.
Tina D.
Eindredacteur
Bouwjaar1976
ProvincieVlaams-Brabant

Sterker dan mezelf

“Jààà, mama!” Aan het woord: mijn zoontje van zes, wanneer ik hem weer eens wijs op zijn verkeerde gebruik van heten en noemen. Ik weet het, ik weet het, hij is nog maar zes. Het is – excuus voor het cliché – sterker dan mezelf. Een gevoel dat menig collega-eindredacteur zonder twijfel met me deelt.

Schrijvers maken fouten

Ooit begon ik als journaliste voor tv en print. En als er iets is wat mijn twintigjarige carrière me leerde, dan is het dit wel: schrijvers maken fouten. Zelfs de beste schrijvers. Ja, zelfs … eindredacteurs. Zo schreef ik ooit een boek waarvan ik overtuigd was dat er geen fouten in stonden. Tot er een andere eindredacteur over ging.

Kwaliteit gegarandeerd

Net daarom is de drietrapscontrole van Schrijf.be zo’n succesformule. Elke tekst gaat eerst naar een kwaliteitsbewaker, en zeilt dan pas naar mij. Wat onze Schrijfbe’ren over het hoofd zagen, vlooi ik uit hun teksten. Zo bedienen wij u van een kwaliteit die een eenmansfreelancer nooit kan garanderen.

Net dat tikkeltje beter

Een excellente eindredacteur? Dat is er een die teksten bewerkt zonder dat de schrijver daarvan iets merkt. Iemand die goede schrijfsels net dat tikkeltje beter maakt en vlekkeloos achterlaat. Zodat uw verkoopbrief, Twitter-update of advertentie straalt van de professionaliteit. En u uw geloofwaardigheid behoudt.

Favoriete Tina