Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Sodexo en Schrijf.be: een klinkend partnerschap

Sodexo streeft al 45 jaar naar meer welzijn voor werknemers. U kent het bedrijf wellicht van uw maaltijd-, eco- of dienstencheques. Maar het doet veel meer dan dat. Als partner van de overheid creëert Sodexo maatoplossingen om de verdeling van openbare steun en subsidies te vergemakkelijken. Via openbare aanbestedingen, en dus met publieke offertes. En die herschrijven tot vlot en aangenaam leesvoer? Geen kinderspel. Dus zocht Sodexo naar een structurele partner.

sodexo-en-schrijfbe-een-klinkend-partnerschap

Voor een bepaalde offerte kwam de deadline griezelig dichtbij. Greg Renders van Sodexo dook Google in voor hulp, en daar sprong Schrijf.be in het oog. Greg: "De site gaf meteen een professionele indruk. En de proeftekst van Schrijf.be kwam er als krachtigste uit. Ik had er het volste vertrouwen in."

Recht op het doel af

Greg beseft maar al te goed hoe hard hij Schrijf.be onder druk zette. "We stuurden de briefing nog later door dan voorzien. Dus moesten de copywriters racen om alle fiches tijdig om te zetten naar een klantgericht Nederlandstalig geheel. De flexibiliteit die ze daarbij aan de dag legden, heb ik nooit eerder meegemaakt. Met man en macht zetten ze zich in met maar één doel – ons doel – voor ogen: die aanbesteding binnenhalen."

Efficiënt overleg ter plaatse

Greg regelde twee copywriters ter plaatse bij Sodexo om de tender tot in de puntjes klaar te stomen. "Wij spaarden veel tijd uit doordat we alles rechtstreeks konden bespreken. De copywriters voerden dan meteen uit wat we hen doorgaven. En adviseerden ons bij formuleringen en terminologie waarover we twijfelden. Kortom, een aangename wisselwerking."

Offertes stukken overtuigender

Sindsdien rekent Sodexo op de expertise van Schrijf.be. Greg en zijn collega’s zijn unaniem: "De offertes overtuigen meer dan ooit. De copywriters vinden meteen de juiste balans tussen technische en juridische nauwkeurigheid, en een vlotte, overtuigende schrijfstijl. Hun kwaliteitsbewakers en eindredacteurs zorgen er mee voor dat elk document uitblinkt in consistentie – tot in de kleinste details. Het is bovendien ook voor ons verrassend hoe Schrijf.be met een frisse blik naar onze werking kijkt."

Sodexo boekte alvast succes met de nieuwe offertestijl. En de inhoud wordt regelmatig gebruikt in ander communicatiemateriaal. "De samenwerking met Schrijf.be zetten we dus zeker voort", zegt Greg.

Banner Sodexo

Tevreden partners

Interalu smart ceilings
Tien voor thee én voor taal
Contentcreatie van a tot z
Topteksten, hoedje af
Taalvirtuoos komt aan zijn trekken
Al vijf nieuwe grote klanten - en de teller stopt niet!
De ideale partner die zekerheid geeft
English, in other words
Schrijf.be verzekert me van sterke teksten
Ik wilde er geen letter aan veranderen
Hun mailing loste onze hoge verwachtingen in
Het hart van onze website
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!
Smaakt naar meer – veel meer
Meer dan schrijven
Net wat een start-up nodig heeft
Onze nieuwe website straalt!
Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan
Frisse en vernieuwende schrijfstijl