Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Eén blik op jullie website en ik was overtuigd

Water, secundaire grondstoffen en energie bepalen onze toekomst. Dag in, dag uit geeft SUEZ daarom het beste van zichzelf: om die essentiële grondstoffen te beschermen, optimaliseren en produceren. Hoe? Door haar klanten concrete oplossingen aan te reiken. Een vlekkeloze communicatie is daarbij onmisbaar. Dus ging Marisa Tondat, communicatie- en marketingmanager bij SUEZ, op zoek naar een tekstpartner.

en-blik-op-jullie-website-en-ik-was-overtuigd

Marisa van SUEZ vond Schrijf.be via een Google-zoekopdracht. "Mijn werkgever vroeg me om een mailing op te stellen die vlot, fris en gebald was. Anders dan het jargon waarin we als experts vaak vervallen. Het verdict van dokter Google was duidelijk: Schrijf.be is hét toonaangevende Nederlandstalige tekstbureau."

Heldere website

Toch was het niet vriend Google die Marisa definitief over de streep trok, wel de Schrijf.be-website. "Hij is overzichtelijk en ik vond meteen wat ik zocht. De site is logisch opgebouwd. Dat is voldoende om mij te overtuigen. Weet je dat ik zelfs niet heel jullie dienstverlening heb uitgeplozen? Ik voelde meteen een vertrouwensband – noem het een voorgevoel. En natuurlijk: the proof of the pudding is in the eating."

Uitstekende kwaliteit voor correcte prijs

Of haar intuïtie juist zat? Check! "Ik gaf een beknopte, maar duidelijke briefing en kreeg de tekst die ik voor ogen had: helder, gestructureerd en to the point. Actieve zinnen zetten onze lezer in beweging én overtuigen. En dat alles met een creatieve toets en altijd correct gespeld – met dank aan de Schrijf.be-eindredacteur. Ik hou van de tussenkopjes en korte alinea’s. Zo vat je in één oogopslag de boodschap. Met Schrijf.be speel je op zeker: je krijgt uitstekende kwaliteit voor een correcte prijs – en bovendien snel."

Spread the word

Ook Schrijf.be is blij met een klant zoals Marisa. "Sinds ik met jullie samenwerk, laat ik jullie naam vallen bij collega’s en vrienden die een copywriter zoeken. Vaak kennen ze jullie al! En dan hoor ik alleen maar positieve geluiden die stroken met mijn eigen ervaring."

Of Marisa ons in de toekomst opnieuw contacteert? "Wees maar zeker. Ik ben fan!"

Afval

Tevreden partners

Partner bij uitstek
Smaakt naar meer – veel meer
Storytelling en SEO: ze gaan samen
Schrijf.be schreef de eerste pagina van ons nieuwe verhaal
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Zó anders dan wat je elders leest!
Gelukkig met deze contentpartner
Empathie, ambacht en succes
Schrijf.be? Dat is super service!
Helse job, uitgevoerd met ijzeren discipline
Inlevingsvermogen verdient respect
Weinig geblaat en veel wol
Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!
Snel, accuraat, betaalbaar
Nieuwsbrief laat boekingen binnenstromen
De tekst spreekt verschillende doelgroepen aan
De juiste stem voor elke doelgroep
Uitpakken met knappe foldertekst
De 'vloek der kennis' omzeild
Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!