Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Nooit een letterlijke vertaling!

"Schrijf.be vertaalt niet alleen, maar voert meteen ook een copywriting uit. Het resultaat? Een aangename en boeiende tekst. Mijn lezers zijn er rotsvast van overtuigd dat de tekst origineel in hun taal werd geschreven."

casestudyfinalia

Snelle reactie, goede prijs, flexibiliteit, … Sébastien Degand verwacht niet weinig van een tekstbureau. En al die kwaliteiten vindt hij bij Schrijf.be. "Ik vergeet nog de belangrijkste troef: Schrijf.be vertaalt mijn teksten vanuit een marketingstandpunt. Ik krijg dus nooit een letterlijke vertaling, maar wel een juiste interpretatie. Dat is de toegevoegde waarde van Schrijf.be. Want bij andere vertaalbureaus moet je de teksten nadien nog grondig verbeteren."

Professioneel imago

Sébastien Degand is Portfolio Sales Manager bij de financiële instelling Finalia: "Ik leerde Schrijf.be kennen via een ex-collega. Zij was heel tevreden over de vertalingen. Een bezoek aan de website van Schrijf.be versterkte dat positieve imago: de site oogt heel professioneel. Vooral de getuigenissen scheppen vertrouwen."

Antwoord na een paar minuten

Goede referenties, tevreden ex-collega’s, professionele website: de weg naar Schrijf.be lag open. Sébastien Degand: "Ik plaatste zonder aarzelen een opdracht. Na een paar minuten kreeg ik al antwoord. Die stipte administratieve opvolging is nog altijd een pluspunt. Heb ik een hertaling? Dan weet ik binnen de twee uur hoeveel ze kost en wanneer ze klaar is. En de afgesproken timing wordt gerespecteerd – altijd."

Respect voor de inhoud

Schrijf.be hertaalt uw teksten met oog voor nuances in de brontaal, zonder verlies van inhoud. Sébastien Degand: "Mijn Schrijf.be-tekstschrijver vertaalt niet alleen goed, ze voert meteen ook een copywriting uit. Resultaat? Een aangename en boeiende tekst. Mijn lezers zijn er rotsvast van overtuigd dat de tekst origineel in hun taal werd geschreven. En ik kan gerust zijn: de nieuwe tekst wijkt inhoudelijk niet af van de brontekst."

Drie copywriters voor één tekst

De unieke werkwijze van Schrijf.be garandeert een onberispelijk resultaat: liefst drie mensen werken aan de tekst. Sébastien Degand: "Eerst hertaalt de copywriter. Daarna is het de beurt aan de kwaliteitsbewaker. En uiteindelijk komt de tekst bij de eindredacteur, die er de laatste taalfout meedogenloos uithaalt. Over een garantie gesproken … dat is er één die kan tellen!"

Tevreden partners

Pietje-precies heeft een nieuwe naam!
Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging
In één rechte pennentrek naar de finish
Ze trappen niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken
Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan
Heb ik teksten nodig?  Dan bel ik metéén naar Schrijf.be.
Uitstekende partner voor elke taalklus
Mijn perfecte match
Door dat Vlaamse tintje zijn we geloofwaardiger
Helse job, uitgevoerd met ijzeren discipline
Storytelling en SEO: ze gaan samen
Goed meegedacht, goed neergeschreven
Teksten met aroma!
Meteen dol op de schrijfstijl
We garanderen ook kwaliteit voor onze Vlaamse teksten
Niemand nog een excuus voor slechte teksten
“In al die jaren misten zij nog niet één deadline”
Onvoorstelbaar knap werk
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Mijn e-mailing is onweerstaanbaar