Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling

Het was even zoeken naar de juiste toon voor deze opdracht. White Rabbit is dan ook niet gemakkelijk in woorden te vatten. De vlag? Evenementenbureau. De lading? Organisatoren, creatieve duizendpoten, no-nonsensewerkpaarden. Met professionele sérieux en hier en daar een vijs los. Maar ook met een missie en waarden als stuwende krachten.

casestudy_whiterabbit

Managing director Jo Haegeman probeert mensen te raken. Met verwondering, bewondering, geluk. Om dat te bereiken, creëert en organiseert hij met pure goesting communicatie- en bedrijfsevenementen.

Jo: "White Rabbit wil de beste zijn, met evenementen van een superieure kwaliteit die een grote impact hebben. En daarbij hoort een professionele website, die de lezer informeert en charmeert. Ik kwam via internet bij Schrijf.be terecht, en liet me verleiden door hun website. Ik vond ze to the point, duidelijk én interessant."

Prima voorbereiding

Een Schrijfbe'er ging meteen aan de slag: "Voor de briefing maakte ik een afspraak met Jo. Er was wel een uitgebreid werkdocument – het resultaat van minutieus overleg tussen Jo en zijn medewerkers. Maar een livegesprek vertelt altijd meer. Ik zie ook graag waar onze klanten werken. Niet uit nieuwsgierigheid, wél om de sfeer op te snuiven en de mensen achter het bedrijf te leren kennen."

Correctieronde kwam toch van pas

De voorbereiding verliep vlot. Toch waren de teksten er niet meteen knal op.
Het was zoeken naar de juiste toon en een goed evenwicht tussen eenvoud en overdaad.

Jo: "De stijl was helder en to the point – twee dingen die ik waardeer. Maar soms ging dat ten koste van onze communicatiestijl en belangrijke bedrijfseigen informatie, zoals onze waarden en missie. Dankzij de inbegrepen correctieronde was dit geen probleem. Mijn tekstschrijver luisterde goed naar mijn opmerkingen. En in geen tijd stak er een nieuwe versie in mijn mailbox. Helemaal zoals ik het wou."

Vaste klant erbij

Net zoals White Rabbit wil Schrijf.be de beste zijn. Met sterke teksten en tevreden klanten. Hebben we een vaste klant aan White Rabbit?

Jo: "Zeker en vast. De prijs-kwaliteitverhouding is oké. De opvolging is snel. De resultaten zijn goed. En de inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling. Dus … binnenkort klop ik opnieuw aan bij Schrijf.be voor de copywriting van mijn andere websites."

Tevreden partners

Schrijfdokter-opleiding zou verplicht moeten zijn
“Altijd een geestige kwinkslag of spitsvondige woordspeling”
Samen tot unieke communicatiestijl komen
In één woord? Kwaliteit!
Schrijfdokter scoort meer dan 90 procent
De deadline was heel nipt. Toch kregen we alle teksten op tijd.
Topteksten, hoedje af
Heel herkenbaar voor onze klanten
Tot zeven keer meer respons
Timing altijd stipt gerespecteerd
Copywriter met oog voor onze eigenheid
Engels, met andere woorden
Ze wisten meteen wat ik wilde
Geen blindelingse eindredactie
Echt anders dan wij altijd deden
Dwars door de Belgisch-Nederlandse taalbarrière
Professionaliteit waaraan je een punt kunt zuigen
Smaakt naar meer – veel meer
Naadloze samenwerking en een tekst die wérkt
Wat er nog beter kon? Niets.