Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Meesters in hun vak

De Belg is een echte vakantieganger. Crisis of niet? Hij reserveert steevast zijn tripje naar de zon of de sneeuw. Niet zelden bij klinkende namen zoals Thomas Cook en Neckermann.

casestudy_thomascook

De twee vakantiespecialisten huizen broederlijk samen onder Thomas Cook Retail Belgium. En wat valt die laatste op? Dat wij met z'n allen steeds vaker onze vakantie online reserveren. Voor reisorganisaties is prominent aanwezig zijn op internet dus een must. En dat kán: met ijzersterke SEO-teksten.

Betaalbaar en snel

Pieter-Jan Vanneste is verantwoordelijk voor het zoekmachinegebeuren bij Thomas Cook Retail Belgium. "Zoekt een surfer bijvoorbeeld op ‘citytrip Rome’ of ‘last minute Egypte’? Dan wil ik dat ze terechtkomen op onze websites. Daarom klopte ik bij Schrijf.be aan voor vijfhonderd SEO-teksten. Met de hamvraag: ‘Krijg ik er zo veel tegen een betaalbaar tarief en op korte termijn?’. Ja! Zo bleek uit de offerte. Niet veel later was onze overeenkomst in kannen en kruiken."

Uitmuntende SEO-kennis

Waarom Pieter-Jan voor Schrijf.be koos? "Om de eenvoudige reden dat het bureau zélf bovenaan prijkt in zoekmachines. Of je nu ‘SEO-teksten’, ‘tekstschrijver’ of ‘copywriting’ intikt: Schrijf.be staat altijd vooraan in de resultatenlijst. Het mooiste bewijs dat ze er iets van kennen. En ook hun webstek zelf stelt niet teleur. Hij is duidelijk, goed gestructureerd en zet aan tot actie. Precies wat ik wil voor onze websites."

SEO zonder dat het stoort

De teksten stromen ondertussen vlot binnen bij Pieter-Jan. "En ze voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. De opgelegde keywords zitten er netjes in verwerkt, zonder dat het opvalt. Daarnaast zijn de teksten niet zomaar bladvulling, ze zijn ook leuk en interessant om te lezen. Je merkt dat de copywriters heel wat research doen. Ook mijn collega’s van andere afdelingen zijn er laaiend enthousiast over en feliciteren me met de prima keuze die ik maakte."

Vliegende start

Pieter-Jan laat er geen twijfel over bestaan: "Schrijf.be is een meester in zijn vak. Met deze eerste opdracht namen we samen een vliegende start. Een reis die ik zeker wil voortzetten!" (Wat intussen ook gebeurde ...) 

Tevreden partners

Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!
Jullie advies kwam heel goed van pas!
Eerdere samenwerking opende deuren
Mijn copywriter had meteen de Bonanza-vibe beet
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Niet goedkoop, wel goed
Heb ik teksten nodig?  Dan bel ik metéén naar Schrijf.be.
Weinig geblaat en veel wol
De 'vloek der kennis' omzeild
Pietje-precies heeft een nieuwe naam!
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
De tekst spreekt verschillende doelgroepen aan
Je weet op voorhand dat het goed komt
Mijn technische tekst slaat spijkers met koppen
Dé bestemming voor uw toeristische communicatie!
Partner bij uitstek
Geen blindelingse eindredactie
Open en duidelijk
De tekst past bij mij
Topteksten, hoedje af