Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Tot zeven keer meer respons

t-groep is in België vooral bekend via t-interim en Ascento. De websites van die hr-dienstverleners waren aan een opfrisbeurt toe. Marketing- en communicatiemanager Sven Hubin: "We wilden onze achterstand op dat vlak meteen ombuigen in een voorsprong. Dus kozen we voor volledig nieuwe sites. Én voor een samenwerking met Schrijf.be."

casestudy_tgroep

Marketing- en communicatieconsultant Maarten Vanderstappen: "De nieuwe websites hadden een duidelijk doel. Meer bezoekers lokken, die bovendien vaker contact opnemen met onze medewerkers. Dus kozen we voor SEO-webteksten. En dan kom je al snel bij Schrijf.be uit. Dat is in Vlaanderen de topper in SEO-copywriting."

"We vroegen Schrijf.be om de webteksten voor drie sites uit de pen te schudden: t-interim.be, Ascento.be én Opzoeknaartalent.be. Die laatste, nieuwe website bundelt al onze vacatures."

Efficiënte communicatie

Maarten: "Mijn grootste bezorgdheid was onze bedrijfsidentiteit. Een externe copywriter moest die in de teksten stoppen. Niet eenvoudig. Maar de eerste teksten die we ontvingen, zaten meteen goed."

"En dat bleef zo. Ik had altijd rechtstreeks contact met onze copywriter. Zo gingen er geen nuances verloren, wonnen we een hoop tijd, en konden we ideeën uitwisselen over het totale plaatje. Nóg een troef. Want Schrijf.be schrijft niet alleen, het denkt ook met je mee."

Nauwkeurig en snel

Maarten: "Elke tekst wordt nagelezen door een kwaliteitsbewaker én een eindredacteur. Dat geeft gemoedsrust. Maar ik vroeg me af wat de keerzijde was. Zou die werkwijze niet voor vertraging zorgen? Nee, dus. De dubbele controle verliep snel en achter de schermen. Onze strakke deadlines werden telkens gehaald."

Het werkt!

En leverde al dat werk ook iets op? Ja, hoor. Sven: "We kregen intern veel positieve reacties. Zowel op de hoofdzetel als in de kantoren." Maarten: "En ook qua cijfers doen de websites het uitstekend. Sommige pagina’s lokken nu tot zeven keer meer respons uit. Schrijf.be maakt zijn naam in webcopywriting helemaal waar!" 

Banner tinterim  Banner ascento

Tevreden partners

Tekst even belangrijk als vorm
Snelheid én kwaliteit als troeven
Schrijvers en blijvers
Taalvirtuoos komt aan zijn trekken
Je krijgt altijd sterke teksten
De ideale partner die zekerheid geeft
Uitstekend! En die score geef ik zelden
Gelukkig met deze contentpartner
Elke tekst is een schot in de roos
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
Professionalisme is indrukwekkend
Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!
Jullie kleden een barokke tekst uit, en maken er een vlot leesbare brief van.
Al onze troeven op één blad
Uitmuntende tekst in recordtempo
Engels, met andere woorden
Onze nieuwe website straalt!
Teksten met een twist
Om een voorbeeld aan te nemen!
Allroundtekstatleten