Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Taalvirtuoos komt aan zijn trekken

Hoort u het soms ook? De lokroep van het onbekende? De smeekbede van het avontuur? Onderneemster Tanja Van Looy deinst er niet voor terug. Enkele jaren geleden kocht ze twee vakantiewoningen in het buitenland. En om die pareltjes te verhuren, rekent ze op de webteksten van Schrijf.be.

casestudy_tanjavanlooy

“Ik leerde Schrijf.be kennen via zijn verrassende Facebook-berichtjes ”, vertelt Tanja. “Ik belandde op de website en die wakkerde mijn nieuwsgierigheid nog meer aan. Gestructureerd, helder, sprankelend. Ik wist meteen: daar zijn mijn teksten in goede handen.”  

Vertrouwen verdiend

Voor haar sprong in het duister zocht Tanja een copywriter die zekerheid biedt. “Schrijf.be is transparant en duidelijk. Je weet van bij het begin wat te verwachten: drie copywriters  die zich over je tekst buigen, een gratis correctieronde, één contactpersoon voor de follow-up, ... Dat boezemde mij vertrouwen in. Verdiend, bleek achteraf. Voor mijn professionele teksten en persoonlijke uitnodigingen blijf ik sowieso samenwerken met Schrijf.be.”

Taalvirtuozen

Tanja is enthousiast over de vlekkeloze en snelle projectfollow-up. En de teksten zelf? Die konden meer dan bekoren: “Ze zijn verfrissend, boeiend, luchtig. En vooral aangenaam om te lezen. Ook de taalvirtuoos komt aan zijn trekken, want onze copywriter verwoordt de passages bijzonder mooi. De gratis correctieronde? Die had ik amper nodig!” Lees hier de teksten!

Meer dan je verwacht

“Schrijf.be is voor mij een eigenwijs copywritingbureau dat snelheid en kwaliteit op zijn uithangbord mag schrijven. Een team boordevol frisse inzichten. Dat merk ik in mijn teksten én daarbuiten. Want de website en de nieuwsbrief zijn ook waardevol voor ondernemers. Je krijgt altijd meer dan je verwacht!”

Tevreden partners

Taalvirtuoos komt aan zijn trekken
De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling
Inlevingsvermogen verdient respect
Ze wisten meteen wat ik wilde
Pietje-precies heeft een nieuwe naam!
Interalu smart ceilings
Ik lig nergens meer wakker van
Nooit een letterlijke vertaling!
Teksten die kleur geven aan onze visie
Snel, accuraat, betaalbaar
Onze productvoordelen spatten van het scherm
De kwaliteit waarop ik had gehoopt
Net wat een start-up nodig heeft
In één rechte pennentrek naar de finish
Allroundtekstatleten
Meer dan schrijven
Teksten met aroma!
Hun reputatie snelt hen vooruit
Meteen op dezelfde golflengte
Opvangnet geeft gemoedsrust