Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Heb ik teksten nodig? Dan bel ik metéén naar Schrijf.be.

Toen het grafische bureau Skinn aan een herprofilering toe was, nam het contact op met Schrijf.be. Dat schreef de teksten van hun troevenblad en website – snel, overtuigend en raak. Het begin van een jarenlange samenwerking. Hebben zijn klanten – naast grafisch ontwerp – ook teksten nodig die doen doen? Dan verwijst Skinn hen graag naar Schrijf.be door. 

casestudy_skinn

Kurt Devlieghere: "Skin begon in 2004 als eenmanszaak. Toen mijn broer twee jaar later ook in het bedrijf stapte, vonden we een professionele herprofilering noodzakelijk. We veranderden onze naam in Skinn, restyleden onze website, en wilden een troevenblad als papieren verkoopsinstrument opmaken.

Nu zijn wij goede grafici, maar geen goede copywriters. Dus zochten we een uitstekende tekstschrijver om te verwoorden wie we zijn, en wat onze meerwaarde is. We hadden Peter Desmyttere voor marketingadvies aangetrokken en hij vertelde ons over Schrijf.be. Een blik op hun website overtuigde ons: dit bedrijf zou ons dichter bij onze klanten brengen."

Overtuigende teksten

"Peter Desmyttere had al eerder met Schrijf.be samengewerkt – voor verschillende klanten van hem. Hij vond de teksten vlot en overtuigend. En laat onze meerwaarde nu net overtuigend grafisch ontwerp zijn …"

Aan een half woord genoeg

"Al vanaf het eerste contact klikte het: we zaten op dezelfde golflengte. De copywriter had aan een half woord genoeg, en zette zich aan het schrijven. Het resultaat? Een korte, maar krachtige webtekst die in een paar treffende zinnen vertelde waarvoor wij staan. En een troevenblad dat onze meerwaarden overtuigend in de verf zette. Heel tevreden waren we: dit smaakte naar meer."

Dankbare klanten

Devlieghere: "Die eerste opdracht leidde dan ook naar een verdere samenwerking. Sommige van onze klanten hebben – naast grafische ontwerpen en creatieve concepten – ook knappe teksten nodig. Dan verwijzen we hen graag naar Schrijf.be door. Omdat we weten dat ze ons er achteraf altijd dankbaar voor zijn.

Want Schrijf.be levert kwaliteit over de hele lijn. Van offerte tot factuur mag je rekenen op professionalisme en snelheid. En de teksten zijn altijd van de bovenste plank: daar zorgt het alerte oog van de kwaliteitsbewaker én de eindredacteur voor.

Voor mij is het een uitgemaakte zaak: heb ik teksten nodig – voor mezelf of mijn klanten? Dan bel ik meteen naar Schrijf.be."

Tevreden partners

Eindredacteur met scherpe ogen
Er waait een nieuwe wind door onze magazines
Vertalen en herschrijven: dát zochten we
Onze nieuwe website straalt!
Our main selling points stood out perfectly
Topteksten, hoedje af
Teksten die kleur geven aan onze visie
¡Fantástico!
Geen blindelingse eindredactie
Mijn klant keurde de tekst zonder wijzigingen goed
Ik lig nergens meer wakker van
Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf
Ik wist meteen: dít is het!
Met de blik van een buitenstaander
Precies wat we in gedachten hadden
Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie
Sterke content, stipt op tijd geleverd
Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website
Helse job, uitgevoerd met ijzeren discipline
Teksten die meeleven