Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden

Kan een Nederlands bedrijf zijn SEO-webteksten met een gerust hart toevertrouwen aan een Vlaams copywritingbureau? Ja – tenminste, als het bij Schrijf.be aanklopt. Shuffle-Mix, dat zelfontworpen bakkerijmachines produceert in hartje Nederland, stuurde zijn ingrediënten zuidwaarts. En kreeg luchtige maar professionele webinhoud terug.

casestudy_shuffle-mix

Shuffle-Mix verkoopt geen doorsnee-bakkerijmachines, maar beluchters: mixers die een deeg of beslag mengen en tegelijk luchtig maken. Ideaal voor desserts, slagroom en patisserie. Helaas bleek 'beluchter' vanuit SEO-standpunt geen interessant trefwoord. Want het is een homoniem dat meestal verwijst naar … grasmachines. Bovendien kennen niet alle bakkers het woord 'beluchter'. Een probleem …

… dat de Schrijf.be-copywriter handig oploste. Hij vroeg enkele bakkers hoe zij de machines van Shuffle-Mix zouden googelen. Zij vertelden hem de roestvrijstalen trefwoorden die hij zocht: 'klopper-menger' en 'beslagmixer'. "En de uiteindelijke webteksten schoten zo recht in de roos", vertelt bedrijfsleider Erik Kamphuis.

Bakkers belanden nu gemakkelijker op onze webpagina’s.
Precies wat we wilden bereiken!

Verhelderende kick-off

Ton Kelderman van grafisch bureau DesignOntwerp raadde Erik aan om het SEO-succes over de landsgrens te zoeken – geïnspireerd door de maandelijkse Schrijf.be-nieuwsbrief.

Erik: "We startten met een leuke en leerrijke kick-offmeeting in ons kantoor in Barneveld. Onze Schrijf.be-copywriter lichtte het SEO-aspect toe met verhelderende voorbeelden en gaf duidelijk aan wat wij konden verwachten. Ikzelf introduceerde hem in onze sector, en leidde hem rond langs onze beluchtingsmachines en extra units. Dat bleek het succesrecept voor creatieve, bondige en overtuigende teksten, die meteen goed zaten."

Op en top Nederlandse eindredactie

Zoals altijd, bekeek de interne kwaliteitsbewaker elk woord met een vergrootglas. Net als de Nederlandse eindredacteur Joke Naughton, die de teksten ontdeed van elk vleugje Vlaams.

"Ik ben dik tevreden", zegt Erik. "Alle teksten waren mooi op tijd en we lanceerden de website aan de vooravond van een belangrijke vakbeurs. Bakkers belanden nu gemakkelijker op onze pagina’s, en klikken door naar de contactpagina. Precies wat we wilden bereiken."

Banner Shuffle-Mix

Tevreden partners

Snel, deskundig en accuraat
English, in other words
Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie
Wegbereiders van de betere zin
Timing altijd stipt gerespecteerd
Doorzettingsvermogen en creatieve input
Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be
Empathie, ambacht en succes
Teksten op maat
Een constant, hoog niveau
Authentic while still meeting SEO needs
“In al die jaren misten zij nog niet één deadline”
Snelheid, vriendelijkheid en opvolging
Ik de cijfers, zij de letters
De Schrijfdokter blies me van mijn sokken
Hun reputatie snelt hen vooruit
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
Goed meegedacht, goed neergeschreven
Schrijf.be is een meedenker
Hoe jullie met taal spelen, daarvoor doe ik mijn hoedje af!