Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Teksten om blind op te vertrouwen

Complexe – vaak juridische – materie omzetten in teksten met een licht commerciële toets? In boodschappen die iedereen begrijpt? Dat besteedt Frederik Gosselé, marketingspecialist en productmanager bij de sociale dienstverlener Securex, al jaren uit: "Dankzij de copywriters van Schrijf.be slaap ik gerust."

casestudy_securex2

Frederik: "Ik stel hoge eisen aan een tekst van een extern bureau. Voor mij moet die inhoudelijk sterk, en 100 procent foutloos zijn. Schrijf.be geeft me die garantie. Want elk tekstvoorstel passeert via de strenge blik van de kwaliteitsbewaker en de rode balpen van de eindredacteur. Akkoord, die controle vraagt wat extra tijd, maar ik ben tenminste zeker dat we met Securex vlekkeloze boodschappen de wereld insturen."

Toegewijde copywriters

Opdrachten van Securex? Van brochures en direct mail tot affiches en klantengetuigenissen? Die komen heel vaak terecht bij dezelfde Schrijf.be-copywriters. Frederik: "Schrijf.be heeft enkele copywriters in huis die voeling hebben met onze organisatie, onze doelgroepen én onze marketingmiddelen. En dat bespaart mij heel wat tijd. Stuur ik bijvoorbeeld een briefing per mail? Dan kan ik erop rekenen dat een van onze vaste Schrijfbe'ers de opdracht uitwerkt met oog voor detail. En vóór de deadline oplevert."

Rimpelloze administratie

De Schrijf.be-coördinatoren staan in voor de administratieve afwikkeling van de opdrachten. Frederik: "En die samenwerking loopt gesmeerd. Ze communiceren to the point, zoals ik het graag heb. Nieuwe opdrachten bezorgen ze meteen aan de juiste copywriters. En de facturatie? Die is al even gestroomlijnd als de Schrijf.be-teksten die in mijn mailbox vallen."

"Met andere woorden: ik heb geen enkele reden om bij een ander tekstbureau aan te kloppen. Schrijf.be verdient mijn blind vertrouwen."

Banner Securex

Tevreden partners

Ik de cijfers, zij de letters
De journalisten happen toe!
Ik ga met een gerust hart slapen
Sprookjesachtige samenwerking
De tekst spreekt verschillende doelgroepen aan
We klimmen een onlinetrap hoger
Hartelijk en duidelijk, boeiend en concreet
Professionalisme is indrukwekkend
Met de blik van een buitenstaander
Teksten om blind op te vertrouwen
Ze willen het beste voor je
Teksten die kleur geven aan onze visie
Teksten die meeleven
Ik wilde er geen letter aan veranderen
Om van te smullen
Snel en efficiënt. Ook voor starters!
Hun mailing loste onze hoge verwachtingen in
Contentcreatie van a tot z
Schrijf.be? De professionele pen die ik zocht.
Hun werkwijze is absoluut top