Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Schrijf.be bulkt van het schrijftalent

Voor zijn communicatie doet Securex regelmatig een beroep op Schrijf.be. Want de hr-specialist heeft een neus voor talent. Oók voor schrijftalent.

casestudy_securex

Chantal Buyse: “Securex werkt al héél lang met Schrijf.be samen. Want de schrijfstijl is altijd fris en krachtig. En ook inhoudelijk is het doorgaans van de eerste keer raak. Dat is niet evident: het gaat tenslotte over gespecialiseerde materie.”
Voor een evenement over gezondheid en duurzame inzetbaarheid van personeel deed Securex opnieuw een beroep op een Schrijf.be-pen. Chantals verdict: “Puike prestaties binnen zeer nipte deadlines!”

Groot inlevingsvermogen

Securex heeft een schat aan kennis en kunde in huis over human resources. De hr-specialist biedt een antwoord op vragen over menselijk kapitaal en alles wat daarbij hoort. Chantal Buyse: “Mijn copywriter slaagde erin om onze diensten helder en accuraat te beschrijven. En ze op een toegankelijke manier te verwoorden. Dat vergt een groot inlevingsvermogen in de materie én in de doelgroep.”

Strategische input, rake output

Sommige teksten werden herschreven. Voor andere lonkte het witte blad na de briefing. Addertje onder het gras: voor bepaalde delen van de dienstverlening waren alleen nog maar de krijtlijnen uitgezet. Chantal Buyse: “We hielden een interne brainstormsessie en gaven de copywriter het storyboard dat daaruit voortvloeide. De input was inhoudelijk sterk, vrij complex en van groot strategisch belang. Onze tekstschrijver ging er goed mee aan de slag en beet zich erin vast. Ze verwoordde exact wat wij in gedachten hadden.”

Zeer goed, zelfs met spoed

Schrijf.be formuleerde exact wat Securex te bieden heeft. Op een toon die informatief en een tikje speels is. Kleurde de teksten met woordspelingen. Haalde de sleur uit de materie. En zorgde voor een rode draad. “De kwaliteit was hoog, precies zoals we dat gewend zijn van Schrijf.be”, zegt Chantal. “Maar wat ik écht apprecieer, is dat onze copywriter op een feestdag werkte om onze strakke deadline te halen. Hoedje af voor Schrijf.be.” En voor haar kwaliteitsbewaker en eindredacteur die óók een tandje bij zetten …

banner securex2

Tevreden partners

Copywriter met oog voor onze eigenheid
Snel, accuraat, betaalbaar
Essentie gevat in verfrissende stijl
Contentcreatie van a tot z
Jullie schrijven, en jullie schrijven uitstekend. Punt.
Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!
Sodexo en Schrijf.be: een klinkend partnerschap
Nooit een letterlijke vertaling!
Vlotte maar doordachte werkwijze
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
Klassieke bank gaat voor sprankelende aanpak
Huis van vertrouwen – zonder voorbehoud
SEO-experts en taaladepten in één
Uitstekend! En die score geef ik zelden
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Mijn folder doet nu het werk voor mij
Schrijvers en blijvers
Teksten met een twist
Eindredacteur met scherpe ogen
Zij geven onze klanten perfecte webteksten!