Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Onvoorstelbaar knap werk

Racelandkart promoten als een alternatieve locatie voor een uitdagend en spannend dagje of avondje uit. Die opdracht had zaakvoerder Tom Stokmans in petto voor Schrijf.be.

casestudy_racelandkart

Karten, lasergamen, sumoworstelen en botsvoetballen. Racelandkart biedt puur indoorentertainment aan. En dat moest volgens Tom Stokmans op de website tot uiting komen: "De tekst op onze website was sterk verouderd. Hij deed niet wat hij moest doen: klanten – ook bedrijven – naar Racelandkart halen. En omdat teksten schrijven absoluut niet ons sterkste punt is, zocht ik een partner. Een die garant staat voor overtuigende copy."

Scoren met SEO

"Zoals waarschijnlijk zovele anderen googelde ik op het woord 'webteksten'. Meteen kwam ik bij Schrijf.be terecht: ze stonden eerst in de resultatenlijst. Ik nam alle info grondig door. En al snel was ik overtuigd dat ik goed zat."

Persoonlijk en efficiënt

Een telefoontje en de offerte trokken Tom volledig over de streep: "De copywriter belde me op met enkele gerichte vragen. Zo wist hij welke richting ik uit wilde. Dat gesprek en de daaropvolgende duidelijke offerte bevestigden dat ik de juiste keuze gemaakt had.”

Identificeren met klant

Uit de contacten bleek dat een briefing bij Racelandkart zelf ons op het goede spoor zou zetten. Dus trok de copywriter naar het Limburgse Meeuwen om er de sfeer op te snuiven. Én om in de huid van een klant te duiken. Tom Stokmans: "De tekstschrijver moest met zijn eigen ogen zien welke indooractiviteiten we hier aanbieden en op welke manier we dat doen. Dat was voor mij een absolute voorwaarde."

Meteen raak

"Het resultaat dat Schrijf.be afleverde, ging mijn verwachtingen ver te boven. Vooral ook omdat mijn antwoorden op de vragen tijdens de briefing nogal kort waren. Maar het eerste tekstvoorstel was onmiddellijk een schot in de roos. Ik had geen enkele opmerking meer. Onvoorstelbaar knap gedaan! Schrijf.be houdt woord."

Één tekstpartner: Schrijf.be

Kortom, Tom Stokmans is een tevreden man: "De samenwerking verliep van begin tot einde vlekkeloos. Heeft Racelandkart in de toekomst nog professionele teksten nodig - een e-mailing, folder of bijkomende webteksten? Dan zoek ik niet verder. Ik neem onmiddellijk contact op met Schrijf.be. Dat staat vast."
 

Banner Racelandkart

Tevreden partners

Teksten op maat
SEO-experts en taaladepten in één
Timing altijd stipt gerespecteerd
De juiste stem voor elke doelgroep
Er waait een nieuwe wind door onze magazines
Het resultaat overtrof mijn verwachtingen
Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden
Professionaliteit waaraan je een punt kunt zuigen
Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!
Hoe jullie met taal spelen, daarvoor doe ik mijn hoedje af!
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Veel standbezoekers door uitnodigende tekst
Storytelling en SEO: ze gaan samen
Dit is nu eens leuk samenwerken!
Copywriter met oog voor onze eigenheid
Boodschap gesnapt én goed verwoord
Heb ik teksten nodig?  Dan bel ik metéén naar Schrijf.be.
Uitpakken met knappe foldertekst
Professionalisme is indrukwekkend
Mijn folder doet nu het werk voor mij