Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Geen discountfirma - gelukkig maar

Digitale marketing is hot. Maar hebt u er geen kaas van gegeten? Dan zet consultancybureau Perla Digital Marketing u op weg. Wat het precíés doet, leest u op de gloednieuwe site. Met teksten van … Schrijf.be. Of wat had u gedacht?

casestudy_perladigitalmarketing

Het waren klanten van zaakvoerder Dimitri die hem Schrijf.be aanbevolen. "Meerdere kennissen haalden al teksten van het copywritingbureau in huis – en waren daar tevreden over. Die lovende mond-tot-mondreclame was voor mij overtuigend genoeg om een offerte aan te vragen. En niet veel later begon Stefanie al aan mijn opdracht."

Teksten in een fris schrijfjasje

Dimitri van Perla Digital Marketing zette zijn ideeën op papier. Maar besefte dat die zonder frisse copy maar moeilijk verkocht geraken. "Wat ik nodig had? Een copywriter die me durfde terug te fluiten en mijn schrijfsels in een commercieel jasje stak. Dat deed Stefanie met verve."

Gratis correctieronde voor aanpassingen

Goed geschreven teksten zijn één ding. Maar de inhoud moet natuurlijk kloppen. "Eerlijk? Daarvoor was ik wel wat bang. Het is belangrijk dat onze aanpak en visie perfect weerspiegeld zijn in de teksten. En ja: heel af en toe interpreteerde Stefanie eens iets verkeerd. Maar dat zette ze gratis recht tijdens de correctieronde. Trouwens, als de copywriter het verkeerd interpreteerde, dan zou de lezer dat zéker gedaan hebben …"

Zijn geld meer dan waard

Voor Dimitri is het duidelijk: zijn adviseurs hebben niet gelogen. "De teksten zijn prima, maar ook de service is dat. Je merkt dat Schrijf.be een geoliede machine is, gedreven door routine en professionaliteit. Verwacht géén discountfirma met spotprijzen. Je betaalt hier ietsje meer, maar je krijgt in ruil sterke en tijdig opgeleverde copy. En dat is me veel waard."

Perla Digital Marketing is vast van plan om nog met Schrijf.be samen te werken. "Ondertussen volg ik de copywriters ook via hun blog. Een leuke manier om wat op te steken over taal!" 

Banner Perla Digital Marketing