Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Onze baseline ligt lekker

O’Woman bekijkt fitness anders. Met kleine, gezellige studio’s, waar vrouwen in alle rust aan hun conditie en gewicht werken. Want gezond sporten heeft volgens O’Woman niets te maken met crashdiëten of ellenlange fitnesssessies. En dát moest duidelijk naar voren komen in hun nieuwe baseline.

casestudy_owoman

Rien van Dijke, directeur van O’Woman, neusde rond op internet tot hij terechtkwam bij Schrijf.be. Een Belgisch bedrijf zowaar, waarvan hij nog nooit had gehoord. Toch besloot hij de samenwerking te wagen.

Duidelijke aanpak

Rien: "Het eerste contact met Schrijf.be? Heel prettig. Vooral hun duidelijke, klantgerichte aanpak beviel me. De offerte was heel correct." Dus mocht de Schrijf.be-copywriter zich uitleven in een eerste reeks van tien baselinevoorstellen.

Vlaanderen - Nederland

Die reeks werd positief onthaald. Riens opmerkingen stuurden de copywriter verder in de gedroomde richting, en ze leverde een tweede reeks aangepaste voorstellen. Rien: "De voorstellen en de correctieronde? Een goed, efficiënt systeem.

Heel de samenwerking met Schrijf.be verliep eigenlijk snel en prettig. Ook administratief klopte alles als een bus. Soms dook er hier en daar een misverstandje op tijdens onze telefonische gesprekken. Dan besef je even dat Vlaams en 'Hollands' niet identiek zijn. Maar eigenlijk kan ik niets aanmerken op de samenwerking."

Baseline met boodschap

Het uiteindelijke resultaat? De baseline: 'Slank en fit in 30 minuten'. Een slagzin die alle gevraagde elementen bevat. Slank voor vrouwen die aan hun figuur komen werken, fit voor dames die hun conditie op peil willen houden. En de dertig minuten? Omdat je genoeg hebt aan regelmatig een halfuurtje fitnessen om je lekker in je vel te voelen.

Rien: "Heel tevreden waren we met het resultaat. Ik krijg er ook vaak feedback over van anderen. Volgens hen is de boodschap duidelijk, en 'ligt de tekst lekker'."

Klaar voor België?

Rien: "O’Woman heeft plannen om zijn formule ook naar België te brengen. Dat betekent dat al het promotiemateriaal moet herschreven worden: folders, flyers, website, … Wij weten al met wie we hiervoor in zee gaan!"

Banner O'Woman

Tevreden partners

Allroundtekstatleten
SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden
De teksten zijn er boenk op
Tekst even belangrijk als vorm
Schrijf.be denkt met u mee
Het resultaat overtrof mijn verwachtingen
Teksten op maat
Ze trappen niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken
Geen discountfirma - gelukkig maar
Jullie advies kwam heel goed van pas!
Inlevingsvermogen verdient respect
Snelheid én kwaliteit als troeven
Sprookjesachtige samenwerking
Superlatieven schieten tekort
Dynamische taalprofessionals
Professioneel, prettig, dynamisch
Al vijf nieuwe grote klanten - en de teller stopt niet!
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Met de blik van een buitenstaander
Betrouwbaar, professioneel én creatief met taal