Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Meteen dol op de schrijfstijl

In 2014 viert de Diestse bouwonderneming Nadiluxe haar twintigste verjaardag. Dé aanleiding voor een groot klantenfeest. En voor een nagelnieuwe website met snedige teksten. Ieder zijn specialiteit, redeneerde Nadiluxe. En projectleider Sofie De Regge botste online op Schrijf.be.

casestudy_nadiluxe

Nadiluxe staat voor veilige bouwplaatsen, stipte oplevering en vlekkeloze afwerking. Elementen die als torentjes boven de nieuwe webteksten moesten uitsteken. Schrijf.be bouwde mee aan de skyline.

Op dezelfde golflengte

Sonja Thuys, administratief directeur bij Nadiluxe: "De Schrijf.be-copywriter kwam bij ons op bezoek voor een briefing, en deelde zijn enthousiaste ideeën rond inhoud en SEO. Ik merkte dat we op dezelfde golflengte zaten. Wat ook bleek uit de teksten: ik vond er meteen al onze kernpunten in terug."

"Voor de schrijfstijl gaven we onze Schrijf.be'er carte blanche. 'Verras ons maar', was onze richtlijn", herinnert Sonja zich. "En dat deed hij. Hij kwam voor de dag met een complete make-over van onze huidige toon en aanpak."

Heldere, activerende teksten

Sonja: "Onze copywriter schreef over onze geschiedenis, schetste onze visie in een SEO-tekst, en gaf onze zaakvoerder Luc Paulus het woord in een webartikel over twintig jaar Nadiluxe."

"Hij gebruikte daarbij een stijl die voor mij nieuw was: helder en activerend, met vraagjes en veel variatie. Ik was echt verrast. Dat Schrijf.be elke tekst door meer dan één paar ogen bekijkt, is trouwens een pluspunt. Het getuigt van een professionele en klantgerichte mentaliteit."

Benieuwd naar de volgende samenwerking

Nadiluxe maakte de voorbije twee decennia naam in het hele land. Zowel met bescheiden verbouwingen, als met complexe projecten voor vooraanstaande ontwikkelaars, ketens en instellingen.

"We blijven onze grenzen verleggen", blikt Sonja vooruit. "Toekomstige klanten overtuigen, en hun nieuwsgierigheid opwekken? Daarbij speelt onze nieuwe website een belangrijke rol. De volgende samenwerking met Schrijf.be zit dan ook al in de pijplijn."

banner nadiluxe

Tevreden partners

Snel en efficiënt. Ook voor starters!
Professioneel, betrouwbaar en efficiënt
Onze nieuwe website straalt!
Wegbereiders van de betere zin
Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!
Verkoopbrief was schot in de roos
Een constant, hoog niveau
Klassieke bank gaat voor sprankelende aanpak
Uitmuntende tekst in recordtempo
Schrijf.be schreef de eerste pagina van ons nieuwe verhaal
Nooit een letterlijke vertaling!
Wil je echt goede teksten?  Dan moet je hier zijn.
Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!
Inlevingsvermogen verdient respect
Mijn perfecte match
Mijn klant keurde de tekst zonder wijzigingen goed
Teksten vertaald … én verbeterd!
De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling
Schrijvers en blijvers
Schrijf.be verzekert me van sterke teksten