Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Een constant, hoog niveau

Dertig jaar lang maakte AB Screen naam als producent van POS-displays en verpakkingen. Terwijl het zijn bedrijfsprocessen onafgebroken professionaliseerde. Maar de bedrijfsnaam? Die ‘wrong’ meer en meer. Klanten vergisten zich bij de uitspraak of de schrijfwijze. En vooral: de naam straalde het creatieve van het bedrijfs-DNA niet uit. Daarom koos AB Screen voor een frisse, nieuwe naam: Moonfox. En Schrijf.be mocht die naamsverandering mee bekendmaken!

casestudy_moonfox

Moonfox-zaakvoerder Luc Depuydt volgt Schrijf.be al enkele jaren via de maandelijkse nieuwsbrief. Dus wist hij wat hij mocht verwachten: zijn ideeën, helder en aantrekkelijk verwoord. Luc vroeg zijn Schrijf.be-copywriter om een persbericht en een e-mailing.

Constant hoog niveau

Luc: “Schrijf.be werkt in drie stappen. Een copywriter, een kwaliteitsbewaker én een eindredacteur werken aan je tekst. Dat geeft heel veel vertrouwen. En terecht. Want een zeldzame mindere tekst? Die wordt bij Schrijf.be toch onderschept. De afgewerkte versies die ik ontvang, zijn zo van een constant, hoog niveau.”

Correctieronde? Niet gebruikt!

“Het gevolg van die werkwijze? Ik heb mijn correctieronde … niet nodig gehad. Zowel het persbericht als de e-mailing zaten meteen goed. Dus gaf ik meteen de opdracht om de teksten te laten hertalen. Dat liet ik ook door Schrijf.be doen. Zodat Moonfox zowel in het Nederlands als het Frans en het Engels op dezelfde manier communiceerde.”

Professionele communicatie

“Nog iets wat mij aangenaam verraste tijdens de samenwerking? Dat de communicatie zo vlot en professioneel verliep. Er zat bij ons redelijk wat tijdsdruk op de ketel. Maar op elke vraag werd snel en correct gereageerd. Zo bleven we op de hoogte, en konden we de communicatie over de naamsverandering tijdig uitsturen. Ik kijk er dus al naar uit om opnieuw met Schrijf.be samen te werken. Al zal het onderwerp dan geen nieuwe naamsverandering zijn!” (lacht)

banner moonfox

Tevreden partners

SEO-experts en taaladepten in één
¡Fantástico!
De tekst past bij mij
De 'vloek der kennis' omzeild
Eerdere samenwerking opende deuren
Webteksten die kleven
Professioneel, prettig, dynamisch
Timing altijd stipt gerespecteerd
Onze mailing zit er boenk op!
Tot zeven keer meer respons
Mijn klant keurde de tekst zonder wijzigingen goed
Authentic while still meeting SEO needs
Dynamische taalprofessionals
Wil je echt goede teksten?  Dan moet je hier zijn.
Interalu smart ceilings
De webtekst lokt zoekrobotten
Hoe jullie met taal spelen, daarvoor doe ik mijn hoedje af!
Eén blik op jullie website en ik was overtuigd
Een tekst die uitnodigt tot actie: net wat ik verwachtte!
Hoge verwachtingen volledig ingelost