Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Jullie schrijven, en jullie schrijven uitstekend. Punt.

Het regionale magazine Blits mag zich het grootste huis-aan-huisblad in West-Vlaanderen noemen. Een prestatie die de nodige aandacht verdient. Uitgever Jochen Van Coillie van Mediatopper had dat het liefst van de daken geschreeuwd, maar besloot veiligheidshalve toch een persbericht uit te sturen. Een ruwe versie zette hij zelf op papier, voor een professioneel resultaat rekende hij op Schrijf.be.

casestudy_mediatopper

Wat uitgever Jochen Van Coillie over de streep trok? "Ik volg Schrijf.be al zolang ik me kan herinneren. Jullie website is duidelijk en clean, maar vooral jullie nieuwsbrief overtuigde me: die is altijd luchtig en interessant.” Bovendien deed ook de mond-tot-mondreclame haar werk: "Als mediabedrijf horen we veel verhalen – vaak 'cowboyverhalen'. Maar over Schrijf.be hoorden we alleen maar goede dingen."

Geen correcties nodig

Jochen bezorgde copywriter Chani een ruwe versie van zijn persbericht, en zij herwerkte die tot een tovertekst. De gratis correctieronde sloeg hij zelfs over: "Het was er meteen 'boenk op'. Mijn duidelijk niet zo vlot geschreven persbericht werd in één beweging omgetoverd tot een professioneel en luchtig geheel."

Mijn duidelijk niet zo vlot geschreven persbericht werd in één beweging omgetoverd tot een professioneel en luchtig geheel.

Drie copywriters voor de prijs van één: het werkt

Toch stond Jochen in het begin wat sceptisch tegenover de Schrijf.be-werkwijze: elke tekst passeert bij ons namelijk zes handen. Copywriter, kwaliteitsbewaker en eindredacteur werken samen naar een doeltreffend resultaat. "In het begin dacht ik: dat is ofwel overkill ofwel pochen. Tot de copywriter me belde: ze had de tekst aan de kwaliteitsbewaker bezorgd en die bleek nog niet helemaal overtuigd. Daarop stelde ze nog enkele bijvraagjes. Toen wist ik dat Schrijf.be het wel degelijk meent!"

Op naar een langdurige samenwerking

Of Jochen Schrijf.be zou aanraden bij collega’s of vrienden? Reken maar: "De URL zegt het allemaal. Jullie schrijven, en jullie schrijven uitstekend. Punt." Heeft Jochen in de toekomst nog teksten nodig, dan weet hij ons te vinden: "Ik werk met plezier nog vaker met jullie samen. Heb ik trouwens al beloofd aan de copywriter!"

Banner Mediatopper

Tevreden partners

Ik de cijfers, zij de letters
Mijn folder doet nu het werk voor mij
Er waait een nieuwe wind door onze magazines
De SEO-teksten van Schrijf.be? Die moet je hebben!
De journalisten happen toe!
“Altijd een geestige kwinkslag of spitsvondige woordspeling”
Snelheid, vriendelijkheid en opvolging
Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf
Schrijfdokter scoort meer dan 90 procent
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
Onze nieuwe website straalt!
Snel, deskundig en accuraat
De tekst past bij mij
Efficiënte doe-mailing met schwung
Elke tekst is een schot in de roos
Vlotte maar doordachte werkwijze
Hun mailing loste onze hoge verwachtingen in
Professionalisme is indrukwekkend
Samenwerking als een geoliede machine
Overtuigende mailing tegen scherpe prijs