Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Geen centimeter ruimte voor fouten

"Mijn troevenblad leest vlot, laat je niet los en bevat alle relevante informatie. Helemaal naar mijn zin, dus!"

casestudy_in2hr

Liesbeth Hoeijmans is een Nederlandse HR-manager. Niet in vast dienstverband bij een groot bedrijf. Wél bij elke firma die haar vraagt. Met haar eigen bedrijf In2hr springt ze als freelancepersoneelsmanager in waar dat nodig is: een boeiende, afwisselende job … die gepaard gaat met heel wat lobbywerk.

Liesbeth Hoeijmans: "Grote ondernemingen kennen de meerwaarde van een personeelsmanager. Maar kleine of middelgrote bedrijven durven wel eens twijfelen aan het nut en de noodzaak. Geen probleem: dan is het aan mij om hen te overtuigen. Want een doordacht personeelsbeleid verdient zich altijd dubbel en dwars terug."

Herinnering aan het kennismakingsgesprek

Hoe Liesbeth de bedrijven over de streep trekt?
Door op gesprek te gaan … én een herinnering achter te laten.

Liesbeth: "Hiervoor wou ik een beknopte, overzichtelijke folder. Die zou ik dan afgeven na elk kennismakingsgesprek. Promo Solutions, het bureau dat mijn website ontwikkelde, raadde me Schrijf.be aan."

Doorslaggevende werkwijze

Voor Liesbeth bij Schrijf.be aanklopte, checkte ze de website. Die viel meteen in de smaak. Liesbeth: "Een sterke site. Goed leesbaar, met teksten die nuttige tips bevatten en aanzetten tot actie. Ik was meteen overtuigd van de kwaliteiten van Schrijf.be. Maar de prijzen deden me even twijfelen."

Dat weerhield Liesbeth er niet van om contact met de Schrijf.be-coördinator op te nemen. Zij legde de drietrapswerkwijze van Schrijf.be uit: copywriter, kwaliteitsbewaker, eindredacteur. In dit geval uiteraard eentje uit Nederland. Het resultaat: geen centimeter ruimte voor fouten – en dus gemoedsrust voor de opdrachtgever. Dat gaf de doorslag"

Overtuigend troevenblad

Het gevolg? Een opvallend troevenblad voor In2hr – en niet de folder die Liesbeth eerst in gedachten had. Liesbeth: "Op basis van mijn uitleg stelde mijn Schrijf.be-copywriter me een troevenblad voor. Dat zou al mijn kwaliteiten en diensten bundelen op één blad – kort en krachtig."

De kleren van het lijf

Liesbeth maakte zich bij aanvang toch wat ongerust: zou een Vlaamse copywriter haar Nederlandse HR-activiteiten wel kunnen omschrijven op amper één bladzijde? Haar vrees bleek ongegrond. Liesbeth: "De copywriter ging niet over één nacht ijs. We hielden een uitgebreide telefonische briefing, waarbij ze me de kleren van het lijf vroeg.

Het resultaat? Een troevenblad dat vlot leest, je niet loslaat, en alle relevante informatie bevat– helemaal naar mijn zin, dus."

Knappe lay-out in een Word-bestand!

Liesbeth laat vanaf nu telkens een stijvol gelay-out troevenblad achter bij haar prospecten. Een origineel aandenken in de kleuren van haar bedrijf.

En als de opdrachten hierdoor binnenstromen en In2hr moet uitbreiden? Dan past Liesbeth haar troevenblad gewoon aan. Dat gaat heel eenvoudig, want naast het pdf-bestand ontving ze ook een Word-bestand van Schrijf.be. Zo voert ze de kleine aanpassingen zelf door. Handig én kostenbesparend!

Tevreden partners

Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Tien voor thee én voor taal
Inlevingsvermogen verdient respect
Ik wilde er geen letter aan veranderen
Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden
Samenwerking als een geoliede machine
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Teksten vertaald … én verbeterd!
A message that hits home
Hun reputatie snelt hen vooruit
Dit tekstbureau is een echte verademing
Ik lig nergens meer wakker van
Doet wat het belooft - en vaak meer en sneller
Afspraken en timing altijd gerespecteerd
Dé bestemming voor uw toeristische communicatie!
Sterke content, stipt op tijd geleverd
SEO-experts en taaladepten in één
De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling
Teksten op maat
De betrouwbare partner die we zochten