Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Samenwerking als een geoliede machine

"De nieuwe site van Happy People heeft ons geen windeieren gelegd, maar manden vol nieuwe aanvragen!"

casestudy_happypeople

Kristien Van Cauwenberge leeft al twintig jaar van en voor relaties. Zij brengt mensen bij elkaar die op zoek zijn naar een diepgaande relatie, geen losse flodder. Voor holebi’s gebeurt dat online via PinkLink, voor hetero’s via het ‘klassieke’ relatiebemiddelingsbureau Happy People.

Tekst ... en uitleg

Kristien vroeg Schrijf.be om hulp bij het herschrijven van beide websites. Maar er bleek meer aan de hand: ook hun structuur was verre van optimaal. Door de onlogische schikking ontstond er ruimte voor twijfel bij potentiële klanten, die net te vroeg afhaakten. Jammer voor een bureau dat zich net met hart en ziel voor hen inzet. Daarom adviseerde Schrijf.be om naast de teksten ook de sitestructuur aan te pakken.

"Dit is het!"

Kristien, de opdrachtgever: "De website van PinkLink was reeds een feit, maar ik was niet tevreden over de structuur. Ik voelde dat er iets niet klopte in de opbouw maar vond niet direct een pasklare oplossing. Tot ik op een dag op de site van Schrijf.be belandde (hoe weet ik niet meer, waarschijnlijk via Google)."

"Ik dacht onmiddellijk ‘Dit is het!’ maar ook ‘geen spek voor mijn bek’. Wij zijn wel groot in onze branche maar tenslotte een ‘kleine onderneming’ … Dus proberen we zo weinig mogelijk uit te besteden. Maar toch kon ik het niet nalaten een vrijblijvende ‘Offerteaanvraag webtekst’ door te sturen."

".. en wat voor een antwoord!"

Kristien: "Nog dezelfde dag kreeg ik al antwoord. En wat voor een antwoord! Geen clichés van ‘wij zijn de beste en we zullen voor u …’ maar al onmiddellijk enkele nuttige tips en opmerkingen over de site! Verrast door hun snelle aanpak en gecharmeerd door de gratis tips besloot ik om een afspraak te maken.
Het klikte meteen. PinkLink werd in een nieuw kleedje gegoten qua opzet en tekst. Dankzij de nieuwe websitestructuur, de hapklare teksten en het kanaliseren van het koopgedrag heeft Schrijf.be van PinkLink een voltreffer gemaakt! "

PinkLink gestroomlijnd

De taal op PinkLink is er een zonder franjes. Op de thuispagina wordt meteen het kaf (op zoek naar een onenightstand) van het koren gescheiden:

De teksten zijn kort maar volledig, en gegroepeerd volgens het denkproces dat zich afspeelt in het hoofd van de prospect:

Samenwerking als een geoliede machine

Kristien: "De positieve ervaring van PinkLink gaf mij al vlug het inzicht om ook aan de site van Happy People te sleutelen. Een site hebben, is één zaak! Maar wat baat het als hij niet voldoet qua structuur, informatie, interactiviteit en teksten? Met deze wijsheid ben ik opnieuw te rade gegaan bij Schrijf.be.

Opdracht: de actuele website 100 % professionaliseren. Onze samenwerking verliep als een geoliede machine: accuraat, flexibel en uiterst professioneel. Hun marketingbegeleiding en advies bij de keuze van webbouwer was eveneens een schot in de roos!"

Een tweede adem voor Happy People

Schrijf.be herdacht, herstructureerde en herschreef de Happy People-website. Met als extra dimensie ook meteen ook het behalen van uitstekende resultaten bij zoekmachines als Google. Precies waar Schrijf.be zich thuis in voelt!

Met het inhoudelijke én technische lastenboek in de hand, klaarde de aanbevolen webbouwer de klus in geen tijd. En de dubbelbodemige slogan kreeg Happy People er van Schrijf.be gratis bovenop.

Unizo Hall of Fame

Erkenning kwam ook uit Unizo-hoek, toen Happy People tot ‘site van de week’ gekroond werd. Een citaat uit hun e-mail: "Bij het doorlopen van uw site hebben wij gemerkt dat we weinig of geen opmerkingen hadden qua gebruiksvriendelijkheid en opbouw. Uw site stond trouwens ook al in de top 10 van mogelijke winnaars van onze wedstrijd. Wij hebben u dan ook opgenomen in de UNIZO Hall of Fame. Een verzameling van sterke websites van ondernemers, die een voorbeeld zijn voor de sites van andere ondernemers. "

Manden vol nieuwe aanvragen

Kristien: "De nieuwe site van Happy People heeft ons geen windeieren gelegd, maar manden vol nieuwe aanvragen! En daar is iedereen bij gebaat. De ingeschreven leden maken meer kans om ‘gevonden’ te worden. En het Happy People Team heeft daardoor meer job satisfaction. De slogan is dus ook voor mij van toepassing: ik heb het geluk aan mijn kant gezet …"

"In Schrijf.be vond ik zo een partner die mijn ideeën en ervaringen in mijn vak als relatieconsulente kon implementeren en uitwerken tot een logisch geheel."

Banner Happy People Banner Pinklink 

Tevreden partners

Dé bestemming voor uw toeristische communicatie!
Hetzelfde, maar met zóveel minder woorden
Mijn folder doet nu het werk voor mij
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
De deadline was heel nipt. Toch kregen we alle teksten op tijd.
Schrijfdokter-opleiding zou verplicht moeten zijn
Copywriter met oog voor onze eigenheid
Drie paar handen leveren vakwerk
Ze trappen niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken
Ik lig nergens meer wakker van
Empathie, ambacht en succes
Niemand nog een excuus voor slechte teksten
Dwars door de Belgisch-Nederlandse taalbarrière
Teksten met een twist
Nooit een letterlijke vertaling!
De tekst spreekt verschillende doelgroepen aan
Ik wist meteen: dít is het!
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Er kon niets beter aan de samenwerking
Mijn e-mailing is onweerstaanbaar