Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Schrijf.be? Dat is super service!

De webshop Great Big Stuff komt overwaaien uit Amerika. Daar is de winkel met reuzegrote producten al tien jaar een begrip. Jan Bogaerts en Pieter Vermeiren lanceerden in 2012 de Europese afdeling. En daarbij hoorde een persbericht.

casestudy_greatbigstuff

"Je typeert Great Big Stuff heel gemakkelijk", vertelt Jan. "Groot, groter, grootst! We nemen alledaagse objecten, en stoppen die in een vergrootmachine. Zo krijg je potloden van anderhalve meter. Of een champagneglas waarin een magnumfles past. Onze producten doen het bijzonder goed als origineel cadeau. Maar we verkopen ze ook aan bedrijven als relatiegeschenk. En ook in televisiedecors duiken de extra large objecten op."

Grootse teksten

Om de Europese start van Great Big Stuff bekend te maken, ging Jan op zoek naar een tekstschrijver met een scherpe pen. Via Google belandde hij al snel bij Schrijf.be. 

Jan: "De website overtuigde meteen. Dus nodigden we een copywriter uit voor een briefing. Daarin hadden wij niet zoveel te vertellen. We wilden hem vooral aan het woord laten. Omdat we zelf niet thuis zijn in het mediawereldje, waren we in de eerste plaats op zoek naar advies."

Raad én daad

"En we leerden heel wat bij. Op welke dag en op welk moment je een persbericht het best verstuurt. Via welke kanalen dat gebeurt. Hoe je zo’n bericht opstelt. Noem maar op. Daarna voegde de copywriter de daad bij het woord: hij schreef twee persberichten voor ons: eentje voor kranten, en eentje voor tijdschriften."

"Dat gebeurde volgens het vaste stappenplan van Schrijf.be. Van de copywriter gaat een tekst naar de kwaliteitsbewaker en eindredacteur. Dan weer naar de copywriter. Daarna naar de klant. Dan wéér naar de copywriter – met enkele opmerkingen. En daarna opnieuw naar de klant."

Super service

"Het advies dat we tijdens de samenwerking kregen, samen met het heldere stappenplan: dat is mijn definitie van een super service. Willen we in de toekomst een nieuw product aankondigen? Dan kloppen we weer aan bij Schrijf.be. Jullie mogen altijd een megagrote balpen lenen!" (lacht)

Banner greatbigstuff

Tevreden partners

Al vijf nieuwe grote klanten - en de teller stopt niet!
A pleasure to work with, from beginning to end
Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan
Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!
Door dat Vlaamse tintje zijn we geloofwaardiger
Niet goedkoop, wel goed
Ik de cijfers, zij de letters
Webteksten die kleven
Schrijf.be is een meedenker
Meer dan schrijven
De kwaliteit waarop ik had gehoopt
Om een voorbeeld aan te nemen!
Eerdere samenwerking opende deuren
Uitpakken met knappe foldertekst
Schrijf.be denkt met u mee
Gelezen en prachtig bevonden
Zó anders dan wat je elders leest!
Schrijf.be bulkt van het schrijftalent
Copywriter met oog voor onze eigenheid
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten