Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

In één rechte pennentrek naar de finish

Go2impress helpt bedrijven om een onuitwisbare indruk te maken. Met ijzersterk drukwerk – vlekkeloos en veelzijdig. Daarmee had het bedrijf het zó druk – pun intended – dat het vergat om zichzelf in de kijker te zetten. Tot zaakvoerder Bart Van Hulle de weg naar Schrijf.be vond.

casestudy_go2impress

Gezocht: indrukwekkende copywriter

Bart Van Hulle: “We hadden dringend een brochure nodig. Om nieuwe markten aan te boren en meer te verkopen aan bestaande klanten. Want de voorbije jaren ontwikkelden we steeds meer diensten. Maar geen hond of kat die daarvan op de hoogte was. Tijd om er ruchtbaarheid aan te geven!”

Go2impress huurde de pen in van een Schrijf.be-copywriter. En die klaarde de schrijfklus gezwind: “In één rechte pennentrek naar de finish!”

Het klikte meteen

Klanten kennen Go2impress vooral van het drukwerk – de dada van de familiezaak. Het grafischontwerpbureau, de fotostudio en de eventomkadering moesten nog in de markt worden gezet. Bart Van Hulle: “Het drukwerk en de andere diensten vormen voor ons, intimi, een vanzelfsprekend geheel. Maar net daarom kreeg ik geen structuur in de materie. En brak ik mijn hoofd over de teksten. Tijdens de briefing klikte het onmiddellijk met de copywriter. Ze had oren naar wat ik vertelde. Stelde rake vragen. Dat boezemde vertrouwen in.”

Teksten die knallen

“We wisten wel wat we wilden verwoorden. Maar we hadden er geen idee van hoe. We zochten dus iemand om onze diensten adequaat te formuleren voor een divers publiek. Met de juiste intonatie en op het juiste ritme. En daarin slaagde mijn copywriter meteen. Het taalgebruik is helder en to the point. De teksten zijn levendig en met een persoonlijke toets – op het lijf geschreven van een familiebedrijf als het onze.”

Vakwerk is teamsport

“Wat mij het meeste is bijgebleven van de samenwerking – boven op de klik en de knallende teksten? Dat ze snel schakelen bij Schrijf.be. Van de kennismaking via e-mail en de briefing tot het eindresultaat. De copywriter, de kwaliteitsbewaker en de eindredacteur, de coördinatoren, … het liep allemaal gesmeerd. Vakwerk is een teamsport bij Schrijf.be – net zoals bij Go2impress.”

Tevreden partners

De juiste stem voor elke doelgroep
Dit is nu eens leuk samenwerken!
Onze mailing zit er boenk op!
Empathie, ambacht en succes
Eén blik op jullie website en ik was overtuigd
Teksten om blind op te vertrouwen
Onze productvoordelen spatten van het scherm
Weinig geblaat en veel wol
Ze trappen niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken
Copywriter met oog voor onze eigenheid
Mijn technische wereld helder uitgelegd
Schrijf.be is een meedenker
Dit tekstbureau is een echte verademing
De kwaliteit waarop ik had gehoopt
Eerdere samenwerking opende deuren
Uitmuntende tekst in recordtempo
Al vijf nieuwe grote klanten - en de teller stopt niet!
Teksten van de bovenste plank
Schrijf.be schreef de eerste pagina van ons nieuwe verhaal
Nieuwsbrief laat boekingen binnenstromen