Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

In één rechte pennentrek naar de finish

Go2impress helpt bedrijven om een onuitwisbare indruk te maken. Met ijzersterk drukwerk – vlekkeloos en veelzijdig. Daarmee had het bedrijf het zó druk – pun intended – dat het vergat om zichzelf in de kijker te zetten. Tot zaakvoerder Bart Van Hulle de weg naar Schrijf.be vond.

casestudy_go2impress

Gezocht: indrukwekkende copywriter

Bart Van Hulle: “We hadden dringend een brochure nodig. Om nieuwe markten aan te boren en meer te verkopen aan bestaande klanten. Want de voorbije jaren ontwikkelden we steeds meer diensten. Maar geen hond of kat die daarvan op de hoogte was. Tijd om er ruchtbaarheid aan te geven!”

Go2impress huurde de pen in van een Schrijf.be-copywriter. En die klaarde de schrijfklus gezwind: “In één rechte pennentrek naar de finish!”

Het klikte meteen

Klanten kennen Go2impress vooral van het drukwerk – de dada van de familiezaak. Het grafischontwerpbureau, de fotostudio en de eventomkadering moesten nog in de markt worden gezet. Bart Van Hulle: “Het drukwerk en de andere diensten vormen voor ons, intimi, een vanzelfsprekend geheel. Maar net daarom kreeg ik geen structuur in de materie. En brak ik mijn hoofd over de teksten. Tijdens de briefing klikte het onmiddellijk met de copywriter. Ze had oren naar wat ik vertelde. Stelde rake vragen. Dat boezemde vertrouwen in.”

Teksten die knallen

“We wisten wel wat we wilden verwoorden. Maar we hadden er geen idee van hoe. We zochten dus iemand om onze diensten adequaat te formuleren voor een divers publiek. Met de juiste intonatie en op het juiste ritme. En daarin slaagde mijn copywriter meteen. Het taalgebruik is helder en to the point. De teksten zijn levendig en met een persoonlijke toets – op het lijf geschreven van een familiebedrijf als het onze.”

Vakwerk is teamsport

“Wat mij het meeste is bijgebleven van de samenwerking – boven op de klik en de knallende teksten? Dat ze snel schakelen bij Schrijf.be. Van de kennismaking via e-mail en de briefing tot het eindresultaat. De copywriter, de kwaliteitsbewaker en de eindredacteur, de coördinatoren, … het liep allemaal gesmeerd. Vakwerk is een teamsport bij Schrijf.be – net zoals bij Go2impress.”

Tevreden partners

Snelheid én kwaliteit als troeven
Teksten vertaald … én verbeterd!
Dynamische taalprofessionals
Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging
Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website
De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling
Er kon niets beter aan de samenwerking
Schrijfdokter-opleiding zou verplicht moeten zijn
Snel, deskundig en accuraat
Meesters in hun vak
Tekst even belangrijk als vorm
Geen blindelingse eindredactie
Onze uitnodiging was een groot succes
Copywriter met oog voor onze eigenheid
We klimmen een onlinetrap hoger
Samenwerking als een geoliede machine
Mijn folder doet nu het werk voor mij
Efficiënte doe-mailing met schwung
Op héél korte tijd en toch geen haastwerk
Schrijvers en blijvers