Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

De journalisten happen toe!

Waarom G2i bij Schrijf.be aanklopte? Om een dijk van een persbericht te krijgen. Want het had belangrijk nieuws te melden.

casestudy_g2i

Ghent Industrial Investment (G2i) is een private ontwikkelaar van bedrijfsterreinen. Een wát? Een firma die braakliggende grond omtovert tot bouwklare industriezones. Van ontwerp tot vergunning. Van infrastructuurwerken tot verkoop.

Huiselijke sfeer

Pieter-Jan Petit, Property Manager bij G2i: "We startten onlangs met infrastructuurwerken aan een reusachtig industrieterrein in de Gentse Kanaalzone. Daar maken we 55 hectare grond bouwklaar. Goed voor 25 industriegebouwen." En dat wilde G2i met luide trom aankondigen.

"Onze grootste angst? Een persbericht dat journalisten regelrecht in de vuilbak zouden mikken. Daarom besloten we in zee te gaan met een professioneel copywritingbureau. Via Google kwam ik terecht op de website van Schrijf.be. Ik was er meteen gecharmeerd door de huiselijke sfeer. Je krijgt een mooi beeld van het bedrijf én van zijn medewerkers."

Subtiel commercieel

De Schrijf.be-coördinator schakelde copywriter Stefanie in, die meteen Pieter-Jan Petit belde. Hij sprak klare taal: "Het persbericht is dringend. En onze verwachtingen liggen hoog." Leuk, want Schrijf.be doet niets liever dan verwachtingen inlossen.

Pieter-Jan Petit: "De tekst (pdf) was bijzonder vlot geschreven. Fris, vernieuwend en subtiel commercieel. Na wat kleine correcties, zat het helemaal goed. Wat me vooral verbaasde? Dat Stefanie zich zo vlug inwerkte in ons complexe dossier. Zij formuleerde kraakhelder wat G2i precies doet. Geen sinecure."

Journalisten happen toe

Mooi: G2i was dus alvast enthousiast over de tekst. Maar daar houdt het natuurlijk niet op. Want Schrijf.be levert teksten die doen doen. En dat is in dit geval: journalisten ertoe aanzetten om een artikel te schrijven.

En zo geschiedde. Heel wat kranten toonden interesse voor het project van G2i. De verwachtingen zijn dus he-le-maal ingelost.

Mission accomplished.

Tevreden partners

Schrijvers en blijvers
Snelheid, vriendelijkheid en opvolging
Uitstekende partner voor elke taalklus
Ik wist meteen: dít is het!
Drie paar handen leveren vakwerk
Geen blindelingse eindredactie
De 'vloek der kennis' omzeild
Ik ga met een gerust hart slapen
Meteen dol op de schrijfstijl
Drukkersjargon professioneel vervlaamst
SEO door wie zelf bovenaan in Google staat
In één woord? Kwaliteit!
Authentiek voer voor moderne lezers
Dit tekstbureau is een echte verademing
Efficiënte doe-mailing met schwung
Timing altijd stipt gerespecteerd
Net wat een start-up nodig heeft
Heel herkenbaar voor onze klanten
Ik blijf terugkomen voor de originaliteit
Schrijfdokter scoort meer dan 90 procent