Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

De journalisten happen toe!

Waarom G2i bij Schrijf.be aanklopte? Om een dijk van een persbericht te krijgen. Want het had belangrijk nieuws te melden.

casestudy_g2i

Ghent Industrial Investment (G2i) is een private ontwikkelaar van bedrijfsterreinen. Een wát? Een firma die braakliggende grond omtovert tot bouwklare industriezones. Van ontwerp tot vergunning. Van infrastructuurwerken tot verkoop.

Huiselijke sfeer

Pieter-Jan Petit, Property Manager bij G2i: "We startten onlangs met infrastructuurwerken aan een reusachtig industrieterrein in de Gentse Kanaalzone. Daar maken we 55 hectare grond bouwklaar. Goed voor 25 industriegebouwen." En dat wilde G2i met luide trom aankondigen.

"Onze grootste angst? Een persbericht dat journalisten regelrecht in de vuilbak zouden mikken. Daarom besloten we in zee te gaan met een professioneel copywritingbureau. Via Google kwam ik terecht op de website van Schrijf.be. Ik was er meteen gecharmeerd door de huiselijke sfeer. Je krijgt een mooi beeld van het bedrijf én van zijn medewerkers."

Subtiel commercieel

De Schrijf.be-coördinator schakelde copywriter Stefanie in, die meteen Pieter-Jan Petit belde. Hij sprak klare taal: "Het persbericht is dringend. En onze verwachtingen liggen hoog." Leuk, want Schrijf.be doet niets liever dan verwachtingen inlossen.

Pieter-Jan Petit: "De tekst (pdf) was bijzonder vlot geschreven. Fris, vernieuwend en subtiel commercieel. Na wat kleine correcties, zat het helemaal goed. Wat me vooral verbaasde? Dat Stefanie zich zo vlug inwerkte in ons complexe dossier. Zij formuleerde kraakhelder wat G2i precies doet. Geen sinecure."

Journalisten happen toe

Mooi: G2i was dus alvast enthousiast over de tekst. Maar daar houdt het natuurlijk niet op. Want Schrijf.be levert teksten die doen doen. En dat is in dit geval: journalisten ertoe aanzetten om een artikel te schrijven.

En zo geschiedde. Heel wat kranten toonden interesse voor het project van G2i. De verwachtingen zijn dus he-le-maal ingelost.

Mission accomplished.

Tevreden partners

Jaarverslag in aantrekkelijk jasje
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
Er kon niets beter aan de samenwerking
Oprechte en zoekmachinevriendelijke teksten
Hun werkwijze is absoluut top
Geen blindelingse eindredactie
Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging
Copywriter met oog voor onze eigenheid
Snel én goed
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Authentic while still meeting SEO needs
Dynamische taalprofessionals
Storytelling en SEO: ze gaan samen
Ik lig nergens meer wakker van
Superlatieven schieten tekort
Jullie kleden een barokke tekst uit, en maken er een vlot leesbare brief van.
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
Schrijf.be denkt met u mee
Teksten onder stroom
Heel herkenbaar voor onze klanten