Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Snel, accuraat, betaalbaar

Een nieuwe stijl introduceren: het is altijd een delicate opdracht. Zo ook bij EuroGifts, dat na jarenlang ‘lichtjes aanpassen’ zijn mailingbrieven grondig wilde vernieuwen. Toch verliep de copywriting heel vlot.

casestudy_eurogifts

EuroGifts vergelijkt zich graag met een puzzelstukje. 'Een passend puzzelstukje voor uw klantenbinding', belooft hun slogan. Geen loze belofte. Want met hun originele relatiegeschenken en promotieartikelen is klantenbinding een fluitje van een cent.

Catalogus cruciaal

Schrijfwaren, kledij, paraplu’s, gadgets, tassen, lederwaren, … Het zijn ideale producten om er een logo, naam of telefoonnummer op te vermelden. "

"Bedrijven kiezen hun relatiegeschenk in onze catalogus", zegt Karel Dewulf, online marketing verantwoordelijke bij EuroGifts. "Dus onze catalogus, digitaal of op papier, is een cruciaal instrument in onze verkoopstrategie. Die brengen we aan de man/vrouw met een mailingbrief naar klanten en prospects."

Tijd voor vernieuwing

Al jarenlang schreef EuroGifts zijn mailings zelf. Karel Dewulf: "Door tijdsgebrek pasten we onze brieven lichtjes aan, en … klaar was Kees. Het was dus echt wel hoog tijd voor een grondige vernieuwing. Daarom deden we een beroep op Schrijf.be. Waarom dit kantoor en geen ander? Ik heb al lang een abonnement op de nieuwsbrieven met handige tips, en ik lees ze nog altijd met plezier. Ook de eenvoudige, overzichtelijke website spreekt me aan."

Kort op de bal

Schrijf.be ging de uitdaging aan. Karel Dewulf: "De copywriting verliep heel vlot. De teksten zijn krachtig en to the point. Het was even wennen, maar we hadden al snel door dat dit de juiste benadering is. De copywriter speelde kort op de bal, ook in de correctieronde. Voor alle duidelijkheid: we hadden weinig of geen correcties (dankzij de goede briefing vooraf). :-) Chapeau voor Schrijf.be!"

Snel en accuraat

"Schrijf.be in twee woorden? Snel en accuraat. En dit alles tegen een betaalbare prijs. We willen in de toekomst zeker nog samenwerken. Want ook onze webteksten kunnen beter!"

Tevreden partners

Ik wilde er geen letter aan veranderen
Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!
Onze nieuwe website straalt!
Hoge verwachtingen volledig ingelost
Partner bij uitstek
Heel herkenbaar voor onze klanten
Hun reputatie snelt hen vooruit
Al onze troeven op één blad
Uitstekend! En die score geef ik zelden
Storytelling en SEO: ze gaan samen
Opvangnet geeft gemoedsrust
De journalisten happen toe!
Tone of voice ons op het lijf geschreven
Teksten onder stroom
Ze wisten meteen wat ik wilde
Snel, accuraat, betaalbaar
Zij geven onze klanten perfecte webteksten!
Meer dan schrijven
Timing altijd stipt gerespecteerd
“Altijd een geestige kwinkslag of spitsvondige woordspeling”