Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Hoge verwachtingen volledig ingelost

U bent bedrijfsleider van een grafisch ontwerpbureau. Een IT-bedrijf vraagt u om een nationale marketingcampagne op te zetten. Doel: een innovatieve service introduceren bij ondernemingen. Klein detail: uw klant werkt voor elektronicagigant Samsung. Wat doet u? Juist: een professioneel tekstbureau inschakelen. Net wat Emaginize deed.

casestudy_emaginize

Alexander Molendijk (Emaginize): “In de eerste plaats zocht ik een copywriter met affiniteit voor IT. Daarnaast ga ik volledig af op persoonlijk contact. Dus belde ik met verschillende tekstschrijvers. Het beste gevoel hield ik over aan het gesprek met de coördinator van Schrijf.be.”

Druk op de ketel

“Mijn verwachtingen waren hooggespannen”, gaat Alexander verder. “Zeker omdat onze klant Teknologic alleen voor Samsung werkt. Het bedrijf ondersteunt ondernemingen met Samsung-afdruksystemen. En die volgen op de voet of het nieuwe concept van Teknologic aanslaat: alleen betalen per afgedrukte pagina en niet meer voor printers, toebehoren en service. Behoorlijk wat druk dus.”

Professionaliteit gevraagd … en gekregen

Een Schrijf.be-copywriter trok samen met Emaginize op briefing naar Teknologic. Alexander: “Daar voelde en zag ik meteen dat Schrijf.be een professioneel copywritingbureau is. Mijn copywriter was vriendelijk. Hij luisterde naar wat mijn klant te vertellen had en wat hij wilde bereiken. En hij gaf zijn eerlijke en objectieve mening.”

Kameleon

“Mijn copywriter stelde een lossere schrijfstijl voor dan de puur zakelijke b2b-toon”, vertelt Alexander. “Ook tijdens het schrijfproces overlegden we geregeld. Eén constante: hij kroop altijd in de huid van mijn klant, van Samsung én van de doelgroep.”

Meer sterke copy

Alexander vroeg om teksten te schrijven voor de eindgebruikers en de resellers, die de nieuwe service aan bedrijven verkopen. “En die zaten eigenlijk onmiddellijk goed. Mijn klant had alleen kleine opmerkingen. Voor mij is het dus zeker: bij nieuwe opdrachten contacteer ik meteen Schrijf.be!”

Tevreden partners

Tekst even belangrijk als vorm
Sprookjesachtige samenwerking
Naadloze samenwerking en een tekst die wérkt
Eindredacteur met scherpe ogen
Our main selling points stood out perfectly
Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden
Schrijvers en blijvers
Schrijf.be denkt met u mee
De SEO-teksten van Schrijf.be? Die moet je hebben!
Je krijgt altijd sterke teksten
Geen centimeter ruimte voor fouten
De Schrijfdokter blies me van mijn sokken
Uitstekende partner voor elke taalklus
Echt anders dan wij altijd deden
Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn
Teksten die meeleven
Schrijf.be respecteert onze inhoudelijke boodschap
Schrijfdokter scoort meer dan 90 procent
Er kon niets beter aan de samenwerking
Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!