Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

In één woord? Kwaliteit!

De Schrijf.be-eindredacteur corrigeert de teksten van de mailingcampagnes, brochures en andere communicatiedragers van EBP Consulting cbva uit Jette.

casestudy_ebp0

Erik van Eecke is een van de EBP-vennoten en senior consultant: "Wij ondersteunen overheid, ondernemingen en bedrijven bij openbare aanbestedingen. Zowel wie aanbestedingen uitschrijft, als wie er wil binnenhalen, leert op seminaries, events, adviesmomenten en opleidingen hoe dat moet. En Schrijf.be leert ons intussen hoe we overtuigen met heldere teksten."

Goed gevoel

Erik Van Eecke: "Enkele jaren geleden moesten wij een magazine-interview aanleveren. De verantwoordelijke suggereerde om Schrijf.be de tekst te laten uitschrijven. Ik had daarvoor nog nooit over Schrijf.be gehoord. Maar het gaf mij van in het begin een fijne indruk. De website oogde heel goed: ik wist onmiddellijk en heel duidelijk wat Schrijf.be voor ons kon betekenen."

Transparanter en aantrekkelijker

De oorspronkelijke EBP-teksten waren niet transparant en uitnodigend genoeg. Eric Van Eecke: "De teksten die wij schreven, hadden blijkbaar nood aan een (taal)buitenstaander. De eindredacteur van Schrijf.be leest ze nu na en haalt er de eventuele stijl-, spelling- en grammaticafouten uit. Meer nog, hij haalt ook alle jargon en onduidelijkheden uit de teksten. Zo worden de teksten transparanter en werven ze meer klanten."

Ideale partner

Erik Van Eecke besluit enthousiast: "Schrijf.be is onze ideale partner. De administratieve opvolging is goed. En de tekstresultaten? Daarover zijn wij echt heel tevreden! De eindredacteur werkt snel, is efficiënt, en de (taal)tips die je in de marge krijgt, zijn heel nuttig. Vanaf nu leest hij al onze mailingcampagnes, brochures en eventueel nog andere communicatiedragers na! Logisch ook, want als ik Schrijf.be in één woord mag omschrijven? Kwaliteit!"

Banner EBP

Tevreden partners

Zij geven onze klanten perfecte webteksten!
Hun teksten zijn bondig en fris van toon
Wat er nog beter kon? Niets.
De tekst verwoordt precies wat wij willen zeggen
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
¡Fantástico!
Wegbereiders van de betere zin
Onze nieuwe website straalt!
De 'vloek der kennis' omzeild
Al onze troeven op één blad
Elke tekst is een schot in de roos
Inlevingsvermogen verdient respect
De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
Jullie advies kwam heel goed van pas!
Om een voorbeeld aan te nemen!
In één rechte pennentrek naar de finish
We klimmen een onlinetrap hoger
Pietje-precies heeft een nieuwe naam!
Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be