Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Uitpakken met knappe foldertekst

Wie bouwt, verwacht van zijn architect een transparant administratiedossier. Met een correcte kostenraming. Een tijdrovende klus die hij voortaan uitbesteedt aan Consonant-plus. De architect hoeft alleen nog maar zijn documenten op te laden via www.bouwcalculatie.be. Én er nadien zijn kant-en-klare dossier te downloaden. Hem overtuigen van deze service? Dat doet zaakvoerder Jody Van Hoe met een ijzersterke Schrijf.be-tekst.

casestudy_consonantplus

Een professionele copywriter inschakelen? Dat was voor Jody een uitgemaakte zaak: "Ik krijg de kriebels van slechte schrijfsels. Ze ogen slordig en creëren wantrouwen. Dat wilde ik voor mijn eigen folder absoluut vermijden. Daarom vroeg ik mijn webmaster of hij een goed copywritingbureau kende. Door zijn lovende commentaar over Schrijf.be had ik meteen mijn schrijfpartner gevonden."

Perfect tekstvoorstel

Jody zette zelf een ruwe tekst op papier. De taak van copywriter Stefanie? "Die in een helder en aantrekkelijk jasje stoppen. Zodat de folder informeerde en overtuigde. Toen ik het resultaat zag, was ik aangenaam verrast."

"Tijdens de gratis correctieronde zette ik de puntjes op de i. Ik bezorgde mijn feedback aan Stefanie en kreeg dezelfde dag nog de definitieve versie. Die was voor mij he-le-maal perfect!"

Vlotte opvolging

Wat Jody ook plezierde, was de snelle service van Schrijf.be. "Wanneer je project klaar is, wil je dat zo snel mogelijk met de wereld delen. Om daarna de aanvragen te zien binnenrollen. Ik stond dus te popelen om mijn folder te maken - en Schrijf.be met mij, zo bleek. Je merkt dat ze het vooruit laten gaan: snel een offerte, snel een tekstvoorstel. Geen getreuzel: ook mijn motto."

Partner op wie ik kan bouwen

"Ik betaal liever voor een professionele folder die prospects over de streep trekt. Dan te besparen op een amateurtekst die zijn doel voorbijschiet. Ook toekomstige publicaties geef ik dus met een gerust hart in handen van Schrijf.be, een partner op wie ik kan bouwen." 

Banner Consonant-Plus

Tevreden partners

Timing altijd stipt gerespecteerd
Hun mailing loste onze hoge verwachtingen in
Interalu smart ceilings
Al vijf nieuwe grote klanten - en de teller stopt niet!
Mijn copywriter had meteen de Bonanza-vibe beet
De ideale partner die zekerheid geeft
Onze productvoordelen spatten van het scherm
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
Zij geven onze klanten perfecte webteksten!
Teksten met een twist
Ik wilde er geen letter aan veranderen
Zij doen de goede dingen, en ze doen de dingen goed
Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn
Webteksten die kleven
Echt anders dan wij altijd deden
Tien voor thee én voor taal
Meer dan schrijven
Dwars door de Belgisch-Nederlandse taalbarrière
Uitpakken met knappe foldertekst
Flexibel, grondig en eerlijk