Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10 - info@Schrijf.be
Menu

Technische inhoud helder verwoord

Water is een van de vier natuurelementen, en palmt een groot deel van onze aardbol in. Het is dus helemaal niet gek dat Vlaanderen een Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid (CIW) heeft. Een overlegplatform dat zorgt voor een integrale aanpak van het waterbeleid en -beheer in ons landsgedeelte. Publiceert de CIW een infofolder voor de burger in de straat? Dan werkt ze daarvoor graag samen met Schrijf.be.

casestudy_ciw

Sophie Puype, secretariaatsmedewerkster bij de CIW: "Onze folders gaan doorgaans over complexe materie. Bijvoorbeeld over de overstromingsgevoeligheid van een woongebied of het hergebruik van regenwater. De technische inhoud pennen we zelf neer in een kladversie. Maar we beseffen dat de modale lezer daarin zou … verdrinken. Daarom laten we de teksten herschrijven door Stefanie van Schrijf.be. Zij giet onze boodschap in een verstaanbare taal. Heldere zinnen, aantrekkelijke tussentitels, een duidelijke structuur, … Het zijn enkele van de ingrediënten die zorgen voor een mooi resultaat."

Aangename samenwerking

Sophie looft niet alleen de tekstkwaliteit, maar ook de algemene samenwerking: "Alles verloopt correct. De offerte volgt snel na mijn aanvraag. Die is ook gedetailleerd, waardoor er achteraf geen onaangename verrassingen boven water komen. Na onze goedkeuring komt Stefanie snel in actie. Gewoonlijk belt ze me kort op voor een efficiënte briefing, waardoor we achteraf nauwelijks correcties hebben. Het tekstvoorstel valt ook altijd tijdig in mijn mailbox. Nee, ik heb eigenlijk … geen klachten."

Het waren de collega’s van Sophie die Schrijf.be aanbevolen. "Ik had al veel goeds over jullie gehoord. En dat blijkt dus meer dan terecht. Voor volgende herschrijfopdrachten vraag ik hier weer een offerte op."

Tevreden partners

Mijn folder doet nu het werk voor mij
Met de blik van een buitenstaander
Ik ga met een gerust hart slapen
Snel, accuraat, betaalbaar
Elke tekst is een schot in de roos
Hoge verwachtingen volledig ingelost
Mijn technische tekst slaat spijkers met koppen
Goed meegedacht, goed neergeschreven
Uitstekend! En die score geef ik zelden
Ik had meteen door dat ze écht met hun vak bezig zijn
Empathie, ambacht en succes
Samenwerking als een geoliede machine
Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal
Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be
Onze mailing zit er boenk op!
Teksten met een twist
Mijn klant keurde de tekst zonder wijzigingen goed
Schrijf.be is nummer één
Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf
Dé bestemming voor uw toeristische communicatie!